ŠOKANTNA OBJAVA! Šumaher priznao da je HOMOSEKSUALAC!

Autor:

Sport

14.07.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno priznanje nemačkog vozača.

ŠOKANTNA OBJAVA! Šumaher priznao da je HOMOSEKSUALAC!

Foto: www.profimedia.rs

Bivši vozač Formule 1 Ralf Šumaher iznenadio je javnost samo nekoliko minuta pre finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj, objavivši javno na Instagramu da je homoseksualac!

U iskrenom postu uz fotografiju sebe i svog partnera zagrljenih dok gledaju zalazak sunca, Šumaher je napisao:

- Najlepša stvar u životu je imati pravog partnera pored sebe s kojim deliš sve - oglasio se mlađi brat legendarnog Mihaela Šumahera.

Saopštenje Ralfa Šumahera označava značajnu lični prekretnicu za 48-godišnjeg "Šumija", koji je prethodno bio u braku sa glumicom i manekenkom Korom Brinkman od 2001. do 2015. godine, sa kojom ima sina Davida.

 

 

Ralfova odluka da podeli svoju istinu predstavlja novo poglavlje u njegovom životu, prihvatanje svoje autentične ličnosti i pronalaženje sreće sa svojim partnerom.

Iako je Šumaher široko poznat po svojim dostignućima u Formuli 1, učestvujući u 182 trke i ostvarujući šest pobeda uz 27 postolja, njegovo javno priznanje svoje seksualnosti baca svetlo na njegov život van trkačke staze. Ovo otkriće dodaje dubinu njegovoj javnoj ličnosti, prikazujući više aspekata njegovog identiteta i iskustava.

Nakon javnog priznanja, Ralf je dobio veliku podršku i ohrabrenje od fanova i članova LGBTQ+ zajednice, kao i od njegovih kolega i prijatelja u trkačkom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading