NEVIĐENI SKANDAL! REPREZENTATIVCI ZAVRŠILI IZA REŠETAKA! Evo šta su uradili

Autor:

Sport

10.07.2024

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi za polno zlostavljanje.

NEVIĐENI SKANDAL! REPREZENTATIVCI ZAVRŠILI IZA REŠETAKA! Evo šta su uradili

Foto: Shutterstock

Javnost u Francuskoj ostala je zatečena vestima o hapšenju ragbista Oskara Jegua i Uga Urada zbog optužbi za polno zlostavljanje tokom njihove južnoameričke turneje s reprezentacijom Francuske. Predsednik Francuskog ragbi saveza Florian Gril izjavio je da je za sada malo poznato o detaljima slučaja, ali da je istraga u toku te da će se ozbiljne optužbe temeljito istražiti. Potpredsednik saveza Žan Mark Lerem takođe je stigao u Buenos Ajres kako bi pružio podršku i istakao ozbiljnost situacije.

 

 


Florian Gril, predsednik Francuskog ragbi saveza, žestoko je osudio postupke optuženih igrača, ističući da je njihovo ponašanje u suprotnosti sa moralnim vrednostima i etikom ragbija. Naglasio je da je ovo vrlo ozbiljna situacija koja zahteva pažljivu istragu i da će Savez sarađivati s nadležnim organima kako bi se utvrdile sve činjenice.

Vesti o hapšenju dvojice ragbista izazvale su reakcije širom Francuske, a javnost je šokirana ovim skandalom. Mnogi navijači i ljubitelji ragbija izrazili su zgražavanje i osudu prema optuženim igračima, ističući da je takvo ponašanje nedopustivo i da nanosi štetu reputaciji sporta i reprezentacije.

Uz sve ovo, naglašena je podrška žrtvi ovog sramnog čina, pri čemu je istaknuto da je važno da se pravda zadovolji i da se ohrabre svi koji su bili izloženi sličnim situacijama da progovore i potraže pomoć.

Očekuje se da će istraga pružiti jasne odgovore o ovom slučaju i da će pravda biti zadovoljena. Francuska ragbi reprezentacija suočava se s teškim izazovom u svetlu ovog skandala, a javnost i navijači sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj događaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading