DOBANOVČANI RAZBILI INEL! Sremci imaju ZAGARANTOVANU medalju!

Autor:

Sport

12.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bowling klub iz Dobanovaca se ne zaustavlja.

DOBANOVČANI RAZBILI INEL! Sremci imaju ZAGARANTOVANU medalju!

Foto: Nenad Cvetković

Dobanovčani su gostovali u Colosseum areni i pobedili ekipu INEL rezultatom 14:2. Partizan je izgubio od Teamsoft plus i ovom pobedom Sremci su zauzeli 2 mesto na tabeli. Već sledeće nedelje Krupari gostuju ekipi Partizan i pobednik tog meča dolazi Sremcima. 

Tok meča

Prvi gejm Inel 0 : 2 Sremci
Drugi gejm  Inel 0 : 2 Sremci
Treci gejm  Inel 1 : 1 Sremci
Četvrti gejm Inel 0 : 2 Sremci
Prvi Dubl  Inel 1 : 1 Sremci
Drugi dubl  Inel 0 : 2 Sremci
Poeni za total skor  Inel 0 : 4 Sremci

Sremci su ove godinu regularno takmičenja posle 22 kola osvojili 2 mesto. Dobanovčani igraju play off za sada imaju zagarantovanu medalju i takmiče se za prva 3 mesta.

Kapiten Nenad Cvetković kaže za Republiku da ovo nismo očekivali.

- Početak sezone jedva smo se skupili, gledao sam da napravimo ekipu koja će poštovati i bodriti saigrača (bilo je dosta kandidata jer Sremci iza sebe imaju uspeha u različitim ligama), ko je bolji taj igra nema ljutnje (pošto se klub sam finansira to jest igrači) veoma je teško kontrolisati ko će igrati. U klubu od prosle sezone ostali samo Ante, Darko i Ja, doveli smo mladog Nikolu i Saleta koji su ove sezone dominirali ligom i pokazali da je mladost i Budućnost bowlinga na njima, došao je i Miloš koji od ravnaša prelazi na huk i na koga računamo sledeće sezone više - rekao je Cvetković, pa dodao:

- Žao nam je što Ivan nije mogao da nastavi do kraja sa nama zbog privatnih razloga ali on je i dalje i biće deo nas. Sve u svemu napravili smo dobitnu kombinaciju svi su nas otpisali iskreno i mi smo sami među sobom govorili da imamo barem 1 pobedu da se ne obrukamo. Na kraju Pobedili smo 15 utakmica a izgubili 5, Pobedili 2 puta Partizan, Crvenu Zvezdu jednom Krupare to jedni od favorita.

Republika

Foto: Nenad Cvetković

 

Kako je objasnio, posebnu zahvalnost duguje uredniku Draženu Ostojiću i portalu Republika.

- Moj cilj kao predsednika i kapitena kluba da ostane ekipa ista i sledeće sezone možda da dovedemo još jednog igrača ukoliko Ivan ne bude mogao. Želimo da se zahvalimo i Draženu Ostojiću uredniku Republike koji nas je sve vreme pratio i kroz njihov portal informisao, nama to mnogo znači neki novi Sremci izdominirali LIGOM, hvala na podršci i poverenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading