UŽASNE VESTI: Poznati sportista preminuo par dana nakon 40. rođendana!

Autor:

Sport

22.05.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija.

UŽASNE VESTI: Poznati sportista preminuo par dana nakon 40. rođendana!

Foto: youtube/screenshot

Džon Klinger

U nedavnoj tužnoj vesti, saznali smo da je poznati rvač Džon "Bad Bones" Klinger preminuo samo nekoliko dana nakon što je proslavio svoj 40. rođendan. Vest o njegovoj smrti potvrdio je njegov kolega rvač Keš Mani Erkan, koji se emotivno oprostio od Džona preko društvenih mreža.

- Danas, 20. maja 2024. godine, moj krvni brat Džon Klinger potpuno neočekivano umro je, nekoliko dana nakon svog 40. rođendana - poručio je Erkan.

Džon Klinger je započeo svoju karijeru u svetu borilačkih veština 2004. godine, a tokom naredne dve decenije ostvario je značajne uspehe. Bio je poznat po svom karakterističnom stilu i strastvenom pristupu rvanju, što ga je učinilo omiljenim među fanovima. Njegova posvećenost sportu i impresivne veštine donele su mu veliku popularnost u svetu rvanja.

Džonova smrt došla je kao veliki šok za mnoge, s obzirom na to da je bio relativno mlad i nedavno proslavio svoj 40. rođendan. Njegova iznenadna smrt ostavila je rvačku zajednicu u tuzi i šoku, dok su se fanovi širom sveta opraštali od svog omiljenog rvača.

Džon Bad Bones Klinger će zauvek ostati upamćen kao jedan od najistaknutijih figura u svetu rvanja. Njegova strast prema sportu, borbeni duh i doprinos rvačkoj sceni ostavili su neizbrisiv trag. Njegovi prijatelji, kolege i poklonici rvanja će zauvek čuvati sećanje na njega i njegovu izuzetnu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading