SRCE DA PREPUKNE ZBOG MALE DANKE ILIĆ: Reprezentativci Srbije i dalje ne mogu da veruju da je devojčica ubijena

Autor:

Sport

04.04.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo tri reči su sve rekle...

SRCE DA PREPUKNE ZBOG MALE DANKE ILIĆ: Reprezentativci Srbije i dalje ne mogu da veruju da je devojčica ubijena

Foto: instagram

Danku Ilić oplakuje cela Srbija! Devojčica koju su danima tražili Srbija i Austrija nadajući se  da je živa pa makar i kod otmičara u Beču, je, nažalost, svirepo ubijena. Ta vest šokirala je sve, pa i brojne sportiste. Od jutros se mnogi opraštaju od nje, a posle košarkaša i Radeta Bogdanovića, suze su pustili i sadašnji i bivši reprezentativci naše zemlje.

Tako je nekadašnji odbojkaši as Vladimir Grbić na svom Instagramu podelio objavu sa Dankinom slikom i porukom "Počivaj u miru", dok je pored stavio emotikone ruku koje se mole.

Foto: instagram

 

Na sličan način odreagovao je i povremeni fudbalski reprezentativac Srbije Uroš Račić. Fudbaler Sasuola podelio je istu sliku sa istom porukom, a dodao je emotikone suza, ruku koje se mole, goluba sa maslinovom grančicom i plavo srce očigledno ispunjeno suzama.

Foto: instagram

 

Možda i najemotivnije je odreagovao bokserski reprezentativac Srbije Marko Nikolić. On je poručio da bi svako trebalo da pročita opis fotografije, a to je da mali anđeo počiva u miru.

Foto: instagram

 

Podsećamo, Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala deset dana. Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neleteo na devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na kolovozu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading