VOLEO BIH DA IM JA BUDEM SUDIJA: Rade Bogdanović bez dlake na jeziku zbog ubistva Danke Ilić

Autor:

Sport

04.04.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja sam otac tri ćerke, ja tu ne bih...

VOLEO BIH DA IM JA BUDEM SUDIJA: Rade Bogdanović bez dlake na jeziku zbog ubistva Danke Ilić

Foto: instagram

Danka Ilić, devojčica koju su danima tražili Srbija i Austrija je, nažalost, svirepo ubijena. Jecaji, reči neverice i suze su sve što svako ispusti iz sebe na bolno saznanje da je se mali život ugasio na brutalan način. Kada je ta vest obelodanjena, brojne javne ličnosti su se oglasile na društvenim mrežama, pa i sportisti, dok su pojedinci svoj sud dali tamo gde su se zatekli. Jedan od njih je i nekadašnji fudbaler a sada fudbalski analitičar Rade Bogdanović, koji nije birao reči.

- Moj prvi komentar je bio: "Vratite smrtnu kaznu, pustite demokratiju." Ja sam otac tri ćerke, ja tu ne bih... I da nisam, nema tu praštanja. Zamislite taj um kad vidite malo dete od dve godine, da ga lištite života. Samo vratite smrtnu kaznu. Svaki komentar na tu temu je suvišan, opet bih samo rekao "vratite smrtu kaznu." Ja to iskreno mislim, ja bih voleo da im budem sudija - poručio je Bogdanović tokom gostovanja na televiziji K1.

Foto: printscreen/RTS

Rade Bogdanović

Podsećamo,  Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala deset dana. Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neleteo na devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na kolovozu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading