POKLONI STIŽU SVAKOG PRAZNIČNOG JUTRA

Autor: Promo

Sport

24.12.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osetite ukus zimske čarolije!

POKLONI STIŽU SVAKOG PRAZNIČNOG JUTRA

Foto: AdmiralBet

Promo

Spin City se tokom sezone zimskih praznika premestio u Laponiju, odakle će Deda Mraz sa svojim pomoćnicima spremati poklone koje će slati svakog jutra širom cele Srbije.

S obzirom da se Nova godina bliži, već uveliko se sastavljaju spiskovi sa novogodišnjim željama i poklonima, pa se na Severnom polu radi punom parom, jer će odatle stizati nove isportuke besplatnih spinova i to svakog dana! Naime, sve uživaoce slotova svakodnevno očekuje 10 besplatnih spinova, pojedinačne vrednosti do 160 dinara, koji ih vraćaju u igru! Spinovi se dodeljuju svakog dana nakon ostvarenog neto gubitka na slot igrama u visini od minimum 500 dinara, a ove nedelje se mogu iskoristiti na uzbudljivoj Greentube slot igre – Santa’s Riches.

Reč je o promociji Spinback koja je aktuelna AdmiralBet.rs i dostupna je svakome sa otvorenim AdmiralBet korisničkim nalogom. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati u nekoliko klikova putem ovog linka ili preko AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita za sobom povlači dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pored Spinbacka, još nekoliko promocija će biti održano tokom trajanja praznika. Jedna od tih promocija je Praznični Mix turnir koji će 100 najboljih igrača nagraditi sa 1.000.000 dinara, koliko će inkasirati i najbolje plasirani učesnici Prazničnog LIVE turnira. Oba turnira se nalaze u sklopu AdmiralBet Prazničnog karavana koji sa sobom donosi i 24% bonusa za slot igra uz promo kod SLOT24, kao i novogodišnji džekpot od 6.000.000 dinara. Za kraj, veličanstveni Welcome 24 poker turnir sa zagarantovanim fodnom od 1.000.000 dinara se održava 14. Januara, a tu je i nedeljni Lucky Balls džekpot vredan 1.500.000 dinara.

Ne čekajte, već zavrtite svoje omiljene slot igre, pokupite besplatne spinove i zagrejte se ove zime u AdmiralBetu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading