VELIKI PODVIG: Zvezda skinula krunu Radničkom, za trofej protiv Novog Beograda!

Autor:

Sport

28.01.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman crveno-belih je dva ključna udarca zaustavio na 100 i 84 sekunde pre kraja meča, koji je okončan čarkama u bazenu. Na sreću one nisu prerasle u nešto više.

VELIKI PODVIG: Zvezda skinula krunu Radničkom, za trofej protiv Novog Beograda!

Foto: Starsport

Vaterpolisti Crvene zvezde igraće u finalu Kupa Srbije, pošto su u drugom polufinalu izbacili Radnički iz Kragujevca rezultatom 11:10, prošlogodišnjeg osvajača trofeja.

Crveno-beli sjajno su otvorili drugo polufinale, odmah su se odlepili na 4:1, a rezultatsku prednost imali su tokom celog meča. Rešetali su Gavril Subotić i Marko Radović po odbrani tima koji vodi selektor Srbije Uroš Stevanović.

Ništa nije polazilo za rukom prošlogodišnjem osvajaču Kupa, tri četvrtine su jurili rezultat, da bi tek u poslednjoj pripretili crveno-belima i prišli na gol zaostatka.

Tada je nalet Kragujevčana odbio Zvezdin golman Vladimir Mišović, koji je u samom finišu odbranio nekoliko šuteva vaterpolista Radničkog i tako svom timu obezbedio finale. 

Zvezda će se za pehar nacionalnog Kupa boriti protiv Novog Beograda, koji je pobedio Partizan 14:9. Finale se igra u nedelju od 20 sati na bazenu "25 maj".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading