"DAJTE MILION EVRA"! Povređeni Mihael Šumaher krišom fotografisan, ucenjivači od porodice traže otkup!

Autor:

Sport

28.01.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal potresa Italiju!

"DAJTE MILION EVRA"! Povređeni Mihael Šumaher krišom fotografisan, ucenjivači od porodice traže otkup!

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher doživeo je strašnu nesreću 2013. godine i otad nema mnogo informacija o njegovom zdravstvenom stanju.

Šumaherova porodica na sve načine pokušava da zaštiti privatnost nekadašnjeg šampiona najbržeg cirkusa na svetu. Međutim, to im nekada ne polazi za rukom, a kako navode italijanski mediji ovih dana nastao je pravi skandal, pošto su postoji mogućnost da u javnost procure slike legendarnog Nemca. 

 

Republika

Foto: Profimedia

Šumi sa suprugom

 

Italijanski mediji navode da su dobili ponudu da otkupe Šumaherove snimke, koji su napravljeni bez saglasnosti porodice Šumaher. Pomenuta osoba, veoma bliska sedmostrukom šampionu Formule 1, navodno je odlučila da trguje nesrećom Mihaela Šumahera i gotovo deceniju nakon tragedije koju je doživeo na skijanju, kada je zadobio povrede glave nakon kojih je ostao u teškom stanju. 

Kako prenosi italijanski list "Republika", osoba koja je fotografisala i snimala Šumahera ponudila je najpoznatijim medijima iz te zemlje da za ogromnu svotu novca otpupi pomenute fotografije, koje bi čitavom svetu otkrile dugo čuvanu misteriju.

Takođe, navodi se i porodica zna za postojanje ovih fotografija, ali još ne želi da saopšti javnosti identitet osobe koja pokušava njima da trguje. Sa druge strane, italijanski mediji tvrde da trenutno nijedne novine u toj zemlji ne žele da otkupe i objave pomenute fotografije.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading