PETRUŠEV IZBAČEN IZ TIMA: Olimpijakos ne računa na reprezentativca Srbije

Autor:

Sport

20.10.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni krivac za takvu odluku je drugi Srbin.

PETRUŠEV IZBAČEN IZ TIMA: Olimpijakos ne računa na reprezentativca Srbije

Foto: Profimedia

Filip Petrušev

Nakon uspešnog oporavka od povrede srpski centar Nikola Milutinov će ponovo zaigrati za Olimpijakos u predstojećem meču protiv Karditsasa. Ovo će biti prvi put ove sezone da će Milutinov istrčati na teren, što će sigurno obradovati njegove navijače.

Međutim, to što će se Milutinov vratiti na teren, navelo je trenera Jorgosa Barcokasa da donese odluku da iz tima ispadne Filip Petrušev i da pauzira taj susret, kao i da Ivan Furnije neće nastupiti. Razlog za ovo leži u ograničenjima u broju stranih igrača. Umesto Petruševa i Furnijea, Barcokas je odlučio da u rotaciji za naredni meč ima, pored Milutinova, Mustafu Fala i Mozesa Rajta.

Republika

Foto: Starsport

Dobio prednost: Nikola Milutinov

Povratak Nikole Milutinova na teren je svakako velika vest za navijače Olimpijakosa, koji nestrpljivo očekuju da vide kako će se srpski centar snaći nakon povratka. Utakmica se igra u ponedeljak sa početkom u 16.15 časova, a sigurno je da će svi oči biti uprte u povratak Nikole Milutinova na teren. Očekuje se da će njegovo prisustvo uneti dodatnu energiju u ekipu i da će navijači biti oduševljeni što će ponovo imati priliku da gledaju ovog talentovanog srpskog košarkaša.

Podsetimo, Filip Petrušev se spominjao kao pojačanje Crvene zvezde ovog leta, ali do toga nije ipak nije došlo. Srpski reprezentativac je ipak ostao u Olimpijakosu i time rastužio sve navijače beogradskih crveno-belih. Čelni ljudi tim sa Malog Kalemegdana su svim silama pokušali da Petruševa vrate u Zvezdu, ali do toga nije došli, pošto su iz Pireja poručili da im je on potreban.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading