TEŠKO JE ZA SVE TIMOVE! Sfelopulos izneo tri ključa za pobedu Barselone!

Autor:

Sport

18.10.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne gledama tabelu, gleda jedino prema sledećem protivniku.

TEŠKO JE ZA SVE TIMOVE! Sfelopulos izneo tri ključa za pobedu Barselone!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, ističe da ne gleda tabelu Evrolige, već se fokusira isključivo na narednog protivnika, Barselonu. Naglašava da je važno da ekipa ostane fokusirana, posebno zbog teškog rasporeda i putovanja, te ističe da je ključno održati koncentraciju kako bi se suprotstavili kvalitetnom timu.

- Ne gledam tabelu, gledam jedino prema sledećem protivniku, a to je Barselona. Idemo utakmicu po utakmicu, kao što smo i govorili od početka sezone – tako ćemo funkcionisati. Za nas je veoma važno da se usredsredimo na ovu utakmicu, duplo je kolo, teško je za sve timove, teško je putovati i igrati. Moramo da ostanemo fokusirani i sada jer igramo protiv veoma kvalitetnog tima - rekao je Sferopulos za Sport klub i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

 

- Imaju kvalitet i iskustvo, imaju po trojicu igrača na svakoj poziciji, a svako od njih može da našteti protivniku kada ima dobar dan. Mogu da vas podsetim da je (Dario) Brizuela prošle godine ovde prelomio meč u njihovu korist. Bilo da su starteri ili da dolaze s klupe, njihovi igrači imaju veliki kvalitet – ako nismo koncentrisani da se suočimo s njima kao timom, daćemo im šansu da se neko iskaže, a to ne želimo da se dogodi.

Na pitanje da izdvoji šta je ključno za trijumf nad Kataloncima, Sferopulos kaže:

- Zasigurno moramo da imamo dobru defanzivnu tranziciju, da kontrolišemo skok i da ne gubimo lopte.

Trener ističe značaj povratka Miloša Teodosića u tim, posebno naglašavajući njegovu ulogu u napadu tokom utakmice sa Fenerbahčeom. 

Republika

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

 

- Miloš nam je u (trećoj četvrtini) utakmice sa Fenerom napadački dao rešenja. To je bio period meča kada smo malo oklevali u napadu, ali on je svojim talentom i iskustvom pronašao rešenja, "odblokirao" je ekipu. Zato ga i imamo, njegova uloga je veoma važna - zaključuje Sferopulos za Sport klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading