BANANAMEN JE VIĐEN U BEOGRADU! "Grobari" oduševljeni izdanjem Partizana! (TVITOVI)

Autor:

Sport

17.10.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači nisu sakrili zadovoljstvo!

BANANAMEN JE VIĐEN U BEOGRADU! "Grobari" oduševljeni izdanjem Partizana! (TVITOVI)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su Makabi Tel Aviv rezultatom 91:79 u okviru četvrtog kola Evrolige u hali "Aleksandar Nikolić". Crno-beli su popravili utisak pa sada imaju skor od 2-2, a kako stvari stoje, izabranici Željka Obradovića uzimaju zalet za nastavak sezone i pokušaju da se domognu fajnal-fora.

Nakon ovog trijumfa, navijači Partizana su na društvenoj mreži X (Tviter) izraili veliko zadoovljstvo. Oni su uglavnom veličali Alekseja Pokuševskog nazvavši ga "Bananamen", ali i Frenak Nikilinu i Bongu. Najefikasniji na meču bio Braun koji je ubacio 20 poena uz tri skoka i jednu asistenciju.

 

 

 

 

 

Nakon ove pobede, crno-beli se nalaze na devetom mestu, a naredni duel igraju protiv Virtusa iz Bolonje u Beogradskoj areni. Biće zanimljivo videti kako će igrati Partizan u nastavku takmičarske godine i da li će im ovo biti dodatna motivacija da pred svojim navijčima trijumfuju nad italijanskim timom.

Što se tiče AdmiralBet ABA lige, Partizan gostuje Zadru. Crno-beli su ovog leta promenili skro ceo tim i pokušaće da osvoje sve trofeje u sezoni. Navijači imaju čime da budu zaodovljni, a sigurno sa velikim nestrepljenje iščekuju nove izazove koje očekuje Partizan u daljem periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading