KAKAV SKANDAL! Srpska ekipa igrala sa ŠESTORICOM košarkaša na terenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.10.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se reakcija nadležnih organa.

KAKAV SKANDAL! Srpska ekipa igrala sa ŠESTORICOM košarkaša na terenu! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Na meču između banjalučkog Borca i Zlatibora u okviru AdmiralBet ABA 2 lige, desila se neviđena scena kada je Zlatibor u jednom trenutku imao čak šestoricu košarkaša na terenu, a sudije nisu primetile ovu grešku. Ovaj neverovatan propust izazvao je brojne reakcije, a posebno je komičan bio trenutak kada je jedan od igrača Zlatibora "visio" na terenu bez direktnog čuvara i čak se spremao da istrči kontru pre nego što je shvatio grešku i vratio se na klupu.

 

@only.by5

 

♬ original sound - only by

 


Pomenuta scena brzo je postala hit na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su izrazili svoje oduševljenje i nevericu zbog ovog neobičnog događaja. Video snimak ove situacije ubrzo se proširio internetom, a mnogi su komentarisali kako su sudije mogle da promaknu ovako očiglednu grešku.

 

 

 

 


Iako je Zlatibor na kraju uspeo da pobedi rezultatom 93:90, pažnja javnosti bila je usmerena na ovaj neobičan trenutak. Ovakve greške retko se viđaju na sportskim događajima, a upravo zbog toga je ova situacija postala predmet velikog interesovanja javnosti.

Nakon što je video postao viralan, očekuje se reakcija nadležnih organa koji će verovatno razmotriti ovaj slučaj i preduzeti odgovarajuće mere kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti. Ovaj skandal definitivno će ostati upamćen kao jedan od najneobičnijih trenutaka u istoriji ABA 2 lige.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading