DEJVIS SA POVREDOM U MADRID! Ništa ga ne može sprečiti da pomogne timu!

Autor:

Sport

09.10.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prst Brendona Dejvisa je imobilisan.

DEJVIS SA POVREDOM U MADRID! Ništa ga ne može sprečiti da pomogne timu!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan, nedelju dana nakon što je gostovao u Vitoriji, ponovo se vraća u Španiju. U drugom kolu Evrolige gostovaće Realu.

Uoči puta za Madrid, košarkaši Partizana će imati i otvoreni trening, ali će takođe i pred medijima govoriti o očekivanjima pred taj duel.

Ono što je dobro za četu Željka Obradovića je da je posle poraza od Baskonije, imala relaksirajući meč protiv Cibone u AdmiralBet ABA ligi, zabeleživši ubedljiv trijumf, uz 113 postignutih poena.

Bili su crno-beli nadmoćni protiv desetkovanih gostiju, ali za taj meč u sastavu nije bio, kako je kasnije objasnio strateg tima iz Humske, preventivno Brendon Dejvis.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Dejvis je osetio bol u malom prstu leve šake još protiv Baskonije,nekoliko dana nije prisustvovao treninzima, ali se zamenik kapitena ipak vratio svojim obavezama. 

Prst Brendona Dejvisa je imobilisan, a budući da nije u pitanju šuterska ruka, onda mu to ne otežava mnogo rad na terenu. Ostaje da se vidi da li će krilni centar biti u sastavu za gostovanje u Madridu.

Podsetimo, Brendon Dejvis i Karlik Džons, novajlije u crno-belom taboru, izneli su svoja očekivanja uoči početka Evrolige i meča protiv Baskonije. Dejvis ističe da je veoma uzbuđen zbog početka Evrolige i naglašava da je Baskonija dobar tim, te da će morati da pruže jak odgovor na njihovu napadačku igru.

- Veoma smo uzbuđeni što počinje Evroliga. Baskonija je dobar tim, talentovani su u napadu i moraćemo da im odgovorimo na taj način. Igrao sam toliko puta u toj dvorani, u ACB ligi i u sklopu Evrolige. Nisu kao naši navijači, ali bićemo spremni - rekao je Dejvis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading