MARINKOVIĆ NAKON POBEDE NAD BAJERNOM: "Nilikinu smo već naučili neke navijačke pesme!" (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2024

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli slavili pred svojim navijačima.

MARINKOVIĆ NAKON POBEDE NAD BAJERNOM: "Nilikinu smo već naučili neke navijačke pesme!" (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana upisali su prvu ovosezonsku pobedu u Evroligi, pošto su u trećem kolu savladali Bajern Minhen u Areni sa 86:78. Nakon meča, kapiten crno-belih, Vanja Marinković izneo je svoje utiske.

- Prva pobeda u Evroligi. Mislim da smo dobro igrali prvo poluvreme, na obe strane. Imali smo mali pad u trećoj četvrtini, kao što je to bilo protiv Baskonije i Real Madrida. Izgubili smo u trećoj četvrtini, ali smo igrali kući i morali smo to odradimo dobro. Igramo već prekosutra, moramo dobro da se spremimo - rekao je Marinković.

Govorio je o drugom poluvremenu.

- Pa ne znam. Ideš na odmor na +17, koliko god ti u glavi znao da tu ništa nije gotovo, uvek uđeš opušten. Mislim da su to stvari koje ne smemo sebi da dozvolimo - poručio je kapiten Paritzana.

Dotakao se Isaiha Majka i Dana Vošingtona.

- Oni su tu sa nama, nadam se da će ostati i da će što pre biti na terenu. Ima nas dosta, a to je više pitanje za trenera. Na nama je da damo sve od sebe na utakmicama i na trenizima - jasan je Marinković.

Nilikina je bio veseo sa navijačima, a naučio je i neke pesme...

- Ili on, ili ovaj Tajrik. Ali Frenk zna neke pesme već, naučili smo ga. Meni je drago što stranci, poput Frenka koji je sjajan dečko, znaju reči pesama. Lepa stvar, zaista - podvukao je Vanja Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading