LESOROVA SUPRUGA EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Matijase, izvini, ali porodica je igrala u Areni

Autor:

Sport

15.10.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trejsi bila u Beogradu sa sinom Matsonom, dok je njen suprug igrao sa PAO u njihovoj Francuskoj protiv Pariza.

LESOROVA SUPRUGA EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Matijase, izvini, ali porodica je igrala u Areni

Foto: KK Partizan / Dragana Stjepanović

Trejsi i Matson Lesor

Košarkaši Partizana savladali su Bajern sa 86:78 u trećem kolu Evrolige i upisali prvi trijumf u novoj sezoni u elitnom takmičenju. Crno-beli su odigrali odličnu utakmicu u grotlu svoje Beogradske arene, šutirali su svi kao u transu i igrali dobru odbranu. Slavlje nije poremetio ni novi pad u igri u drugom poluvremenu, pa je posle susreta usledila fešta u grotlu hale.

Među gotovo 20.000 grobara bila je i porodica Lesor. Jeste Matijas Lesor otišao iz Partizana u Panatinaikos, ali crno-beli nisu otišli iz srca Francuza i njegove porodice. To je po ko zna koji put dokazala njegova supruga Trejsi Lesor, koja je zajedno sa naslednikom Matsonom Lesorom posetu Beogradu, doduše tu su možda i više nego u Atini, iskoristila da uživo gleda Partizan, očigledno porodično najomiljeniji klub.

Republika

Foto: Instagram printscreen/pbg.news

Crno-bela porodica: Lesor i Trejsi u Beogradu

To je Trejsi i potvrdila za Republiku posle meča. Posebno nas je oduševila njena konstatacija dok je objašnjavala zašto  nije bila uz supruga u Parizu, u Francuskoj koja je njihova domovina i gde je dao 19 poena u porazu Panatinaikosa, već u Beogradu uz Partizan.

- Moj čovek nije igrao ovde, ali on zna da sam srcem uz njega. Zna da sam ovde bila uz svoju porodicu, uz Partizan. Matijase, izvini, ali ti to razumeš. On zna da smo mi Partizan. Nedostajala mi je ova atmosfera, nisam bila od marta - rekla nam je gospođa Lesor, dok je sin Matson pokušavao da nam nešto kaže na francuskom jeziku.

Ona je dala svoj sud o novom timu Partizana, ali i starim grobarima.

- Ovo je drugačiji tim u odnosu na onaj od ore dve godine. Ali navijači su isti. Familija je ista - dodala je gospođa Lesor.

Republika

Foto: KK Partizan / Dragana Stjepanović

Spektakl: Navijanje grobara u Areni

Podsetimo, francuski košarkaš Matijas Lesor, bivši igrač Partizana koji sad nastupa za Panatinaikos, upisao je svog sina na košarku, a on se na prvom treningu početkom septembra pojavio u dresu košarkaškog kluba Partizan. Lesorova supruga Trejsi, je na svom Instagram profilu podelila snimak njihovog sina kako sedi na klupi pred prvi trening. Na snimku se visi Lesor mlađi koji je obučen u Partizanov dres i sa loptom u rukama. Upravo u tom dresu Matson je i večeras u Areni. Dakle, dres u kojem je tata Matijas igrao u Partizanu sa brojem 26 na leđima.

Partizan u sledećem kolu, već u četvrtak, "gostuje" Makabiju u Pioniru od 20.05. Nema sumnje da će crno-beli dati sve od sebe da slave u svojoj drugoj kući, bez pritiska sa tribina, a onda do kraja meseca na svom parketu ugostiti Virtus i Monako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading