OBRADOVIĆ ODBRUSIO NA KRITIKE POSLE POBEDE: Trener Partizana nahvalio svoje igrače

Autor:

Sport

15.10.2024

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli pobedili Bajern sa 86:78 i upisali prvu pobedu ove sezone u Evroligi.

OBRADOVIĆ ODBRUSIO NA KRITIKE POSLE POBEDE: Trener Partizana nahvalio svoje igrače

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Bajern sa 86:78 u trećem kolu Evrolige i upisali prvi trijumf u novoj sezoni u elitnom takmičenju. Crno-beli su odigrali odličnu utakmicu u grotlu svoje Beogradske arene, šutirali su svi kao u transu i igrali dobru odbranu.

Međutim, kao i u prethodnim duelima igračima Partizana se desila žuta minuta. Najpred su opet promili koš u finišu četvrtine, kao i protiv Baskonije, a su imali i neshvatljiv pad pa je od ubedljive prednosti sredinom poslednje deonice ostao samo mali višak. Srećom, drama je izbegnuta, pa je Bajern ispraćen iz Arene sa minusom od osam poena.

Republika

Foto: KK Partizan / Dragana Stjepanović

Partizan odigrao čvrsto u Areni

Na kraju, najefikasniji u timu Željka Obradovića bio je Sterling Braun sa 22 poena, Karlik Džons je dodao 14, a Bogan Nilikina i Tajrik Džons po 13. Kod Bajerna je Obst bio najefikasniji sa 15 poena. Uravo zbog svega viđenog, i pored propusta u igri, Žoc nije bio nezadovoljan.

- Nije bilo drame. Kontrolisali smo utakmicu sve vreme. Bilo je dobrih stvari. Čestitam mojim igračima. Zahvaljujem se navijačima na dobroj atmosferi. Presudila je agresivnost u odbrani i što smo znali ša radimo u napadu. Doneli smo neke pogrešne odluke, promašili smo neke šuteve, ali smo na kraju pobedili - rekao je Obradović.

Partizan u sledećem kolu, već u četvrtak, "gostuje" Makabiju u Pioniru od 20.05. Nema sumnje da će crno-beli dati sve od sebe da slave u svojoj drugoj kući, bez pritiska sa tribina, a onda do kraja meseca na svom parketu ugostiti Virtus i Monako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading