DANILOVIĆ U "TENKU" DOŠAO DA GLEDA PARTIZAN: Legenda crno-belih prvi put u javnosti posle napuštanja KSS (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je Predragom došao u Arenu.

DANILOVIĆ U "TENKU" DOŠAO DA GLEDA PARTIZAN: Legenda crno-belih prvi put u javnosti posle napuštanja KSS (VIDEO)

Foto: Starsport

Predrag Danilović

Košarkaši Partizana od 20.45 dočekuju Bajern u trećem kolu Evrolige u nameri da ostvare trijumf, prvi ove sezone, i tako obraduju krcatu Beogradsku arenu svojih navijača. Među bezmalo 20.000 grobara u našoj najvećoj hali večeras će biti i legendarni košarkaš crno-belih Predrag Danilović.

Njemu je ovo prvo pojavljivanje u javnosti posle odlaska sa čela Košarkaškog saveza Srbije, a u Arenu je došao na spektakularan način. Naime, Danilović se dovezao svom terencu rendž rover. Pritom Peđa nije došao sam, već mu je društvo ovaj put pravio sin Vuk, koji i sam trenira košarku i polako ali sigurno korača očevim stopama.

 

 

Kada su se parkirali, Danilović i naslednik su otišli na VIP ulaz, odlično prošli su pored grobara u redu i bez većih poteškoća ušli u halu da prate meč.

 

 

Podsetimo, trener Željko Obradović ostao je bez važnog pojačanja pred sam susret u Beogradskoj areni. Dvejn Vašington neće igrati iako je dobio sve potrebne papire za nastup posle kratkog izleta u SAD i draft u NBA ligu. Njegovo ne igranje je odluka trenera Obradovića, jer je Vašington imao premalo treninga sa ekipom zbog odlaska u SAD gde je bio deo trejda. Sve je okončano na najbolji mogući način po igrača i po klub iz Humske, ali je sada potrebno da se Dvejn ponovo izbori za mesto u timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading