STIŽE POJAČANJE PRED MEČ SA ZVEZDOM! Fenerbahče doveo NBA IGRAČA! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2024

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće žestoko

STIŽE POJAČANJE PRED MEČ SA ZVEZDOM! Fenerbahče doveo NBA IGRAČA! (VIDEO)

Foto: KK Crvena zvezda

Skoti Vilbekin, ključni igrač Fenerbahčea, nedavno je doživeo ozbiljnu povredu kolena, zbog koje će propustiti celu sezonu Evrolige. Ovo odsustvo predstavlja veliki izazov za trenera Šarunasa Jasikevičijusa i rukovodstvo kluba, koji su prinuđeni da pronađu hitnu zamenu kako bi očuvali timsku ravnotežu u teškom periodu.

Nakon što se šuškalo da bi Sejben Li mogao da pojača Fenerbahče, najnovije informacije donose vest da je klub blizu dogovora sa Skajlarom Mejsom, bivšim NBA igračem, koji je u završnim pregovorima da preuzme Vilbekinovu ulogu u ekipi.

Skajlar Mejs, bivši NBA igrač, trenutno je u završnim pregovorima sa Fenerbahčeom. Prethodne sezone, Mejs je na ukupno 38 utakmica beležio prosečno 4.1 poen, 1.1 skok i 2.2 asistencije za malo više od 11 minuta po meču. Potencijalna saradnja sa Mejsom mogla bi da predstavlja ključno rešenje za Fenerbahče u održavanju konkurentnosti na evropskoj sceni.

Uz sve izazove koje Fenerbahče trenutno ima, večeras ih očekuje meč trećeg kola Evrolige protiv Crvene Zvezde. Ovaj susret zasigurno će biti prilika za Fenerbahče da pokaže svoju snagu i rešenost uprkos nedostatku Vilbekina, dok će navijači biti uzbudjeni da vide kako će ekipa odgovoriti na trenutni izazov.

Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će dolazak Skajlara Mejsa zaista biti ključni korak ka očuvanju tima Fenerbahčea u teškim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading