E SAD JE VEĆ U PROBLEMU! Obradović ostaje bez jake karike - Nema kraja mukama pred Evrloligu! (FOTO)

Autor:

Sport

30.09.2024

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova prisutnost na terenu je ključna za uspeh tima.

E SAD JE VEĆ U PROBLEMU! Obradović ostaje bez jake karike - Nema kraja mukama pred Evrloligu! (FOTO)

Foto: Starsport

Željko i Saša Obradović

Iskusni grčki plejmejker Nik Kalates suočava se sa povredom kolena koja će ga udaljiti sa terena naredne 3-4 nedelje, saopšteno je na zvaničnom sajtu košarkaškog kluba Monako. Ova vest predstavlja značajan udarac za ekipu, s obzirom da će Kalates propustiti nekoliko ključnih mečeva na početku sezone Evrolige.

Nik Kalates, proslavljeni dodavač i jedan od najboljih igrača u istoriji Evrolige, nedostajaće ekipi Monaka u mečevima protiv milanske Olimpije, Makabija, Virtusa i Barselone. Njegov doprinos ekipi na terenu kao i iskustvo koje donosi sa sobom bili su od ključnog značaja za strategiju tima na početku sezone. Odsustvo Kalatesa će predstavljati izazov za trenera Sašu Obradovića, koji će morati da pronađe alternativna rešenja u sastavu tima.

- Zbog povrede kolena, Kalates će biti van stroja naredne 3-4 nedelje. Najboljem dodavaču u istoriji Evrolige želimo brz oporavak - navodi se u objavi na klupskom sajtu.

Kalates je tokom svoje karijere nosio dresove renomiranih evropskih klubova poput Fenerbahčea i Panatinaikosa pre nego što se pridružio ekipi Monaka ovog leta. Njegova prisutnost na terenu bila je ključna u postizanju uspeha njegovih prethodnih timova, te se očekivalo da će isto biti slučaj i sa Monakom.

Na kraju, najvažnije je da se Nik Kalates što pre oporavi od povrede i vrati na teren. Klub i navijači mu žele brz oporavak, kako bi se što pre vratio jači i spremniji nego ikad pre. Svi se nadaju da će se uskoro ponovo videti njegove magične asistencije i vođstvo na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading