DELIJE NE MORAJU DA BRINU ZA BUDUĆNOST: Bivši trener Zvezde hara evropskom košarkom

Autor:

Sport

14.10.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorska disertacija Alimpijevića

DELIJE NE MORAJU DA BRINU ZA BUDUĆNOST: Bivši trener Zvezde hara evropskom košarkom

Foto: Profimedia

Košarkaši Bešiktaša priredili su senzacionalan rezultat večeras na otvaranju četvrtog kola Evrokupa, pošto su na domaćem terenu bili bolji od nemačkog Ulma sa čak 33 poena razlike - 107:74. Tim koji sa klupe predvodi Dušan Alimpijević dominirao je u gotovo svakom segmentu i to protiv ekipe koja do sada nije imala niti jedan poraz u drugom po jačini evropskom tekmičenju, pošto je bila na 3-0.

Međutim, iako su crno-beli startovali sa 1-2, pokazali su večeras da u timu ima dovoljno kvaliteta. Turski sastav je odigrao fenomenalnu utakmicu od samog početka i već na poluvremenu je bilo jasno čija će pobeda na kraju i biti. Nemački tim je ubacio samo 28 poena za 20 minuta igre, dok je Bešiktaš postigao čak 61, pa je ovo sigurno i jedan od ubedljivijih rezultata sa pauze.

Na početku poslednje četvrtine je u jednom momentu rezultat bio i čak +44 u korist Bešiktaša (96:52), ali su do kraja Nemci uspeli da smanje razliku na "pristojnu". Raspucani su bili svi igrači crno-belog tima - Alman sa 16 poena, Metjus i Sliva sa po 15, Arslan i Martin sa po 12, kao i Morgan sa 11 poena, dok je Derik Nidam imao devet poena uz osam skokova.

 

Delije su mnogo puta do sada iznosile želju da upravo Dušan Alimpijević bude naslednik Janisa Sferopulosa. Srpski stručnjak je mnogo napredovao od odlaska iz Crvene zvezde i eventualnim povratkom u budućnosti nema sumnje da bi predstavljao ogromno pojačanje na klupi beogradskog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading