EVROLIGA ODUŠEVLJENA NAVIJAČIMA ZVEZDE: Snimak "delija" obišao Evropu! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.10.2024

00:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Zvezde ponovo na visini zadatka.

EVROLIGA ODUŠEVLJENA NAVIJAČIMA ZVEZDE: Snimak "delija" obišao Evropu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Baskoniju rezultatom 78:71 u okviru drugog kola Evrolige. Tim sa Malog Kalemegdana sada ima maksimalan učinak u najelitnijem kontinentalnom takmkčenju, pošto su prethodnoj rundi bili bolji od Pariza (80:77) kao gosti u dramatičnoj završnici.

Ovo je Zvezdi bila prva utakmica u Evroligi na domaćem terenu, a navijači beogradskog kluba napravili paklenu atmosferu i po ko zna koji put zadali domaći zadatak mnogima. "Delije" su pevale tokom čitavog susreta i tako bile vetar u leđa njihovim miljenicima koji su odradili odličan zadatak na parketu.

Godinama unazad najvatrenije pristalice Zvezde i Partizana izazivaju oduševljenje kod brojnih stranih medija, ali i klubova koji gostuju u Areni. Ovog puta navijači crveno-belih su imali pohvale od strane Evrolige, koja je podelila snimak sa tribina i imala posebnu poruku na društvenoj mreži X.

- Atmosfera do usijanja. Navijači Crvene zvezde spremni za sezonu! - poručuju iz Evrolige.

Zvezdu u naredna dva kola očekuju veliki izazovi. Sledeće nedelje na programu je duplo kolo Evrolige, a crveno-beli prvo idu na gostvanje Fenerbahčeu, a zatim u Beograd dolazi Barselone. Nimalo lak zadatak, ali to je važan test za izabranike Janisa Sferopulosa, koji su sigurno motivisani nakon odličnog starta u Evrolgii.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading