CIBONA U VELIKOM PROBLEMU PRED SUSRET SA PARTIZANOM! Fali im čak šest igrača!

Autor:

Sport

06.10.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna komplikacija.

CIBONA U VELIKOM PROBLEMU PRED SUSRET SA PARTIZANOM! Fali im čak šest igrača!

Foto: KK Partizan

Večerašnji meč između košarkaša Partizana i Cibone iz Zagreba predstavljaće pravu priliku za mlade igrače Cibone da pokažu svoje umeće na velikoj sceni. Naime, zbog problema sa sastavom, Cibona će biti oslabljena za čak šestoricu košarkaša, među kojima su Filip Bundović, Sven Smajlagić, Peter Jok, Ivan Majcunić, Ivan Perasović i Talib Zana. Ovo će otvoriti vrata juniorskim igračima Cibone poput Josipa Pavkovića, Viga Barta, Borne Katanovića i Luke Skorića, koji će dobiti priliku da pokažu svoj talenat i znanje na terenu.

Umesto njih će šansu dobiti momci iz juniorskog pogona Cibone koja se oglasila na ovu temu:

-Zbog navedenih izostanaka, priliku za dokazivanje dobiće mladi igrači iz juniorskog pogona, koji još nemaju iskustva igranja u ABA ligi: Josip Pavković, Vigo Bart, Borna Katanović i Luka Skorić - navodi se u saopštenju Cibone i dodaje:

-Očekujemo da će mladi igrači, uprkos vanrednim okolnostima, pružiti svoj maksimum i dostojno predstaviti Cibonu u ovoj važnoj utakmici.

Republika

Foto: Prinsktrin/instagram/pbg.news

 

 

Cibona se suočava sa značajnim izostancima ključnih igrača, ali je istaknuto da mladi igrači iz juniorskog pogona još uvek nemaju iskustva igranja u AdmiralBet ABA ligi. Ipak, uprkos vanrednim okolnostima, očekuje se da će ovi talentovani momci pružiti svoj maksimum i dostojno predstaviti Cibonu u ovoj važnoj utakmici. Ova situacija predstavlja izazov za tim iz Zagreba, ali istovremeno i priliku za mlade igrače da pokažu svoj potencijal i steknu dragoceno iskustvo na seniorskom nivou.

Košarkaši Partizana i Cibone igraju večeras meč 2. kola AdmiralBet ABA lige, a duel u Beogradskoj areni počinje u 19 časova.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading