VOLEO BIH DA I DALJE IMAM TU RADOST: Jokić oduševio Megine klince! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.10.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Barać i njegovi izabranici su ostvarili savršen start u AdmiralBet ABA ligi sa tri uzastopne pobede.

VOLEO BIH DA I DALJE IMAM TU RADOST: Jokić oduševio Megine klince! (VIDEO)

Foto: Printscreen

U subotu veče, ljubitelji košarke su imali priliku da prisustvuju pravom košarkaškom spektaklu u AdmiralBet ABA ligi u meču između Dubaia i Mega Bemaxa. Mladi košarkaši iz Beograda su ostvarili veliku pobedu, a posebnu draž celom događaju dao je dolazak Nikole Jokića, košarkaša Denver Nuggetsa, koji je sa velikim interesovanjem pratio meč iz prvog reda.

Marko Barać i njegovi izabranici su ostvarili savršen start u AdmiralBet ABA ligi sa tri uzastopne pobede, poslednju protiv novajlije Dubaija. U triler završnici, Mega Bemax je slavila rezultatom 83:80, što je izazvalo veliko oduševljenje kod igrača, ali i kod publike koja je bodrila mladi tim.

Nakon meča, Nikola Jokić je ušao u svlačionicu tima Marka Baraća i čestitao ekipi na pobedi. Izrazio je svoje oduševljenje viđenim i poželeo da i dalje imaju istu radost i želju za igrom kao što su pokazali tokom meča. Ovo je sigurno bila velika motivacija za mlade igrače koji su imali priliku da čuju reči podrške od najboljeg košarkaša sveta, koji je takođe ponikao u Megi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportalrs)

 

- Bilo je uživanje gledati vas. Voleo bih da i dalje imam tu radost i tu želju kao što ste vi imali danas. Hvala - izjavio je MVP NBA lige, a potom svlačionici sa igračima svog nekadašnjeg tima otpozdravio:

- Ko je najbolji?

- Mega!

Pobeda nad Dubaijem je samo jedan korak u uspešnoj sezoni koju planira Mega Bemax. Mladi tim je pun entuzijazma i spremnosti za nove izazove, a već od ponedeljka kreću pripreme za naredni duel protiv Mornara. Ova ekipa ne poznaje strah i spremna je da se suoči sa svim izazovima koje predstoje.

Ovaj meč je samo jedan od uzbudljivih događaja na košarkaškoj sceni. Pored ABA lige, košarkaški fanovi imaju priliku da prate još mnoge zanimljive utakmice i dešavanja, kao što su meč Partizan - Cibona i dolazak Crvene zvezde u Split. Košarkaški svet je prepun uzbuđenja i neizvesnosti, a svaka utakmica donosi nove emocije i priče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading