MEGA URADILA ONO ŠTO ZVEZDA NIJE: Jokić uživao u partijama svog bivšeg kluba!

Autor:

Sport

05.10.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mega slavila protiv Dubija.

MEGA URADILA ONO ŠTO ZVEZDA NIJE: Jokić uživao u partijama svog bivšeg kluba!

Foto: KK Mega

Košarkaši Mege uspeli su da ostvare značajnu pobedu protiv ekipe Dubaija rezultatom 80:77, na veoma zahtevnom gostovanju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ova pobeda predstavlja veliko iznenađenje, s obzirom na to da je domaća ekipa već trijumfovala nad ekipama Zvezde i Cedevita Olimpije.

Mega je na ovom meču imala posebnu vrstu podrške, jer su se u Dubaiju trenutno nalazili i košarkaši Denver Nagetsa, među kojima su se istakli Nikola Jokić, Vlatko Čančar i Dario Šarić. Ova podrška je dodatno motivisala ekipu Mege da pokaže svoj maksimum na terenu, pogotovo s obzirom na to da su, tokom većeg dela utakmice, bili u zaostatku. Ipak, Mega je uspela da preokrene rezultat i da u samom finišu meča dođe do pobede, čime su pokazali izuzetnu borbenost i karakter.

Bilo je i trenutaka kada je Mega bila na tankoj liniji između tragičara i junaka. Kosta Kondić je propustio priliku da ubaci loptu iz auta u igru, a potom je napravio faul nad Danilom Anđušićem, što je dovelo do izjednačenja. Međutim, Kondić je kasnije fauliran na šutu za tri poena i uspešno je realizovao sve tri slobodna bacanja, čime je obezbedio pobedu za svoj tim.

Najefikasniji igrač na meču bio je Filip Jović sa 16 poena, dok su Kondić i Kajil dodali po 15 poena za ekipu Mege. Dvocifren učinak postigli su i Petrović sa 13 poena, te Marković sa 11 poena. Kod ekipe Dubaija, najbolji strelac bio je Ajzea Tejlor sa 14 poena, dok su Klemen Prepelič i Avudu Abas dodali po 13 i 12 poena. Dvocifreni učinak postigao je i Danilo Anđušić sa 10 postignutih poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading