ZVEZDU OČEKUJE NOVI IZAZOV U ABA LIGI: Sferopulos bez važnog igrača ide na megdan Splitu!

Autor:

Sport

05.10.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Gostujuća je utakmica, koja nikada nije laka, moramo da budemo skoncentrisani - ističe Sferopulos.

ZVEZDU OČEKUJE NOVI IZAZOV U ABA LIGI: Sferopulos bez važnog igrača ide na megdan Splitu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Pariz sa 80:77, na gostovanju u prvom kolu Evrolige i izvanredno otvorili novu sezonu, ali vremena za odmor i dublju analizu nema, jer se utakmice u narednom periodu „nižu kao na traci“!

Prva je već u nedelju od 17 časova u Splitu protiv domaćeg istoimenog tima u okviru trećeg kola AdmiralBet ABA lige. Crveno beli će u subotu imali trening oporavka u Parizu, nakon čega sledi let redovnom linijom iz Pariza za Split od 17 časova.

Trener Janis Sferopulos u Splitu će moći da računa na Miloša Teodosića koji je odradio jedan od dva meča suspenzije u EL, ali će biti na raspolaganju timu za meč trećeg kola AdmiralBet ABA lige.

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra dobro, i želi da to da materijalziuje i dobrim rezultatima i pobedama.Kao što uvek kažem, osnovno je da se pridržavamo plana i dogovora za ovaj meč. Gostujuća je utakmica, koja nikada nije laka, moramo da budemo skoncentrisani i da odigramo na najvišem nivou - jasan je Grk.

Osim Sferopulosa, svoja očekivanja izneo je i Ognjen Dobrić.

Foto: Profimedia

Ognjen Dobrić

- Meč u Splitu nikada nije bio lak, neće biti ni sada ne samo zbog činjenice da imamo malo vremena do tog meča nakon vrlo teške utakmice u Parizu. Početak je sezone, tražimo se još uvek kao tim i našu hemiju, ali naravno da je sve mnogo lakše i za samopouzdanje kada dobiješ utakmicu i to tako važnu a brzo ulaziš u narednu. Znamo tim Splita, ima tu jako dobrih iskusnih igrača i moraćemo da odigramo dobro i čvrsto u Splitu - rekao je Dobrić.

Ekipa neće moći da računa na Branka Lazića (zadnja loža) koji je ostao u Beogradu, a tim se vraća kući odmah nakon utakmice i počinje pripreme za meč sa Baskonijom koji se igra već u sredu u Beogradskoj Areni. Dnevne karte za tu utakmicu biće puštene u ponedeljak o čemu će se klub oglasiti u posebnim objavama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading