IMAĆU OŽILJAK ZAUVEK! Najluđa anegdota košarkaša crveno-belih - Kokice mu došle glave! (FOTO)

Autor:

Sport

04.10.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja situacija.

IMAĆU OŽILJAK ZAUVEK! Najluđa anegdota košarkaša crveno-belih - Kokice mu došle glave! (FOTO)

Foto: Starsport

Džoel Bolomboj je prošlog leta stigao u Crvenu zvezdu kao relativno nepoznato ime, ali je brzo postao ključni igrač ekipe i zaslužio svoje mesto među najboljim centrima u Evropi. Ovaj košarkaš je rođen u Ukrajini, kao plod ljubavi majke Ruskinje i oca iz DR Konga. Njegovo detinjstvo obeleženo je različitim interesovanjima, ali i raznim dogodovštinama.

Bolomboj je proveo vreme i u Americi, gde je igrao za Jutu Džeza. Ovaj period obeležen je zanimljivim anegdotama, poput situacije kada nije ispunio ruki zadatak i kako su se saigrači našalili sa njim.

- Imaću ožiljak od njih zauvek. Dok sam bio ruki u Juti, saigrači su želeli da se našale sa mnom. Problem je nastao kada je bio rođendan da li Gordana Hejvorda ili Džordža Hila. Oni su od mene tražili specifičnu tortu i mislim da je torta bila jagode ili kolač od jagode, koji je gotovo bilo nemoguće naći. Nekako je asistentkinja koja je radila u Juti saznala i znala je koliko je teško naći je. Ponudila se da mi pomogne, a ja sam se zahvalio i nisam želeo da mi pomogne. U najgorem slučaju ću je napraviti. Ona je na kraju kupila tortu sa namerom da mi pomogne, iako sam joj rekao da to ne radi -izjavio je Džoel Bolomboj.

Foto: Starsport

Košarkaš crveno-belih: Džoel Bolomboj

Ove priče pokazuju i drugu stranu života profesionalnog sportiste - humornu i ljudsku.

- Na kraju su saigrači saznali da nisam ispunio svoj ruki zadatak. Mislili su da sam hteo da ih prevarim i znao sam da se nešto sprema. Znao sam da imaju običaju da u sličnim slučajevima napune tvoj auto kokicama, zato sam krio ključeve od automobila u čarapi. Šest dana sam uspešno to radio, a sedmog sam zaboravio. Kompletno su mi skinuli gume na kolima i napunili auto kokicama. Ljudi su mi se smejali… Kada sam stigao u perionicu da mi očiste kola, rekli su da su imali sličnu situaciju. To je bio Rudi Gober - zaključio je košarkaš.

 

Nakon Amerike, Bolomboj je stigao u Evropu, gde je prošao kroz različite faze adaptacije. U Srbiji se oseća prijatno i zadovoljno, a ističe da je sezona u Crvenoj zvezdi značajno uticala na promenu njegove igre. Takođe, ističe da je srećan što sarađuje sa Janisom Sferopulosom, koji mu je omogućio da pokaže svoje sposobnosti.

Džoel Bolomboj je postao neizostavan deo Crvene zvezde, ali iza njegovih košarkaških uspeha kriju se zanimljive životne priče. Ovaj košarkaš je svojim putem od Ukrajine do Beograda, od Amerike do Evrope, pokazao da je snaga volje i posvećenost sportu ključ uspeha. Sada, kao miljenik navijača, nastavlja da osvaja teren i srca ljubitelja košarke širom Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading