STIGLA KAZNA ZA PARTIZAN! Užarena atmosfera pred meč, a crno-beli će morati da plate za ovo!

Autor:

Sport

03.10.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekršili su jasno pravilo.

STIGLA KAZNA ZA PARTIZAN! Užarena atmosfera pred meč, a crno-beli će morati da plate za ovo!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan nedavno je kažnjen od strane AdmiralBet ABA lige zbog neprimerenog ponašanja navijača na utakmici protiv Borca. Navijači su na kraju utakmice vređali treće lice, što je u suprotnosti sa statutom AdmiralBet ABA lige. Nova kazna koja je dodeljena klubu zbog ovog incidenta iznosi 800 evra. Iako cifra nije visoka, ovo je jasna opomena za klub da se takvi potezi ne ponove u budućnosti.

Ljudi iz kluba su prethodno najavljivali da im kazne ne odgovaraju, te se može očekivati da će Partizan preduzeti mere kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata u budućnosti. Ova situacija takođe postavlja pitanje odgovornosti klubova za ponašanje njihovih navijača tokom sportskih događaja.

Pravilnik AdrmiraBet ABA lige jasno definiše pravila ponašanja navijača na utakmicama, a kršenje ovih pravila može rezultirati novčanim kaznama ili drugim disciplinskim merama. Ova kazna je samo jedan od primera kako liga sprovodi pravila kako bi osigurala sportsko i bezbedno okruženje na utakmicama.

Iako cifra od 800 evra možda ne deluje kao veliki iznos, ova kazna ipak predstavlja dodatni finansijski teret za klub. Uz to, može imati i reputacione posledice, posebno ako se slični incidenti ponove u budućnosti. KK Partizan će morati da preduzme odgovarajuće korake kako bi sprečio slične situacije i sačuvao svoj ugled u sportskoj zajednici.

Kazna koju je KK Partizan dobio od ABA lige zbog neprimerenog ponašanja navijača jasno ukazuje na važnost poštovanja pravila i fer pleja tokom sportskih događaja. Očekuje se da će klub preduzeti odgovarajuće mere kako bi se izbegli slični incidenti u budućnosti i kako bi se očuvala sportska atmosfera na utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading