MISLIO SAM DA ĆEMO DA UZGUBIMO! Buker jurio Avramovića nakon meča, zvezda NBA priznala da su Srbi bili bolji od Amera

Autor:

Sport

26.08.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je odigrala nezaboravan meč sa SAD-om, vodeći do dva minuta pred kraj utakmice.

MISLIO SAM DA ĆEMO DA UZGUBIMO! Buker jurio Avramovića nakon meča, zvezda NBA priznala da su Srbi bili bolji od Amera

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, pružajući sjajne partije tokom celog turnira. Iako su izgubili u polufinalu od moćnog drim tima, "orlovi" su se izdvojili po izvanrednim performansama na terenu.

Srbija je odigrala nezaboravan meč sa SAD-om, vodeći do dva minuta pred kraj utakmice. Iako su na kraju poraženi, njihova hrabra igra ostavila je snažan utisak na publiku i protivnike, pokazujući da se srpska košarka može nositi sa najboljima na svetu.

Jedan od ključnih igrača tokom turnira bio je Aleksa Avramović, koji je pružio odlične partije na parketu. Njegova upornost i borbenost privukle su pažnju i pohvale, uključujući i reakciju poznatog NBA igrača Devina Bukera, koji je istakao Avramovićevu izuzetnu igru i hrabrost.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

 

- Mislio sam da ćemo da izgubimo, mislio sam da ćemo da izgubimo, vi drka*ije! Ti uporni drka*ijo, ukrao si mi skoro svaku loptu - rekao je Buker Aleksi, koji mu je čestitao. 


Nakon sjajnog nastupa na Olimpijskim igrama, menadžer Miško Ražnatović je otkrio javnosti novi klub u koji će preći Aleksa Avramović, pružajući navijačima i ljubiteljima košarke uvid u dalji razvoj karijere ovog talentovanog srpskog reprezentativca.

Nakon meča, Devin Buker je istakao svoje poštovanje prema Aleksu Avramoviću, čestitajući mu na izvanrednoj igri i hrabrosti koju je pokazao na terenu. Njegove reči su dodatno istakle značaj Avramovićeve uloge na turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading