PRAVI SE FILM O NAŠIM KOŠARKAŠIMA: Evo kad da ga očekujemo na pratformi Netfliks (FOTO)

Autor:

Sport

23.08.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Platforma Netfliks najavila je da će napraviti film o košarkaškom turniru na Olimpijskim igrama u Parizu.

PRAVI SE FILM O NAŠIM KOŠARKAŠIMA: Evo kad da ga očekujemo na pratformi Netfliks (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije postigla je istorijski uspeh osvajanjem bronze na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovaj podvig neće biti zaboravljen, a posebno će se pamtiti slavlje koje je usledilo nakon osvajanja medalje, kao i doček koji je priređen reprezentativcima po povratku u Beograd.

Posle uspeha na Olimpijadi, košarkaši Srbije će dobiti još jednu priliku da zasijaju na svetskoj sceni - platforma Netfliks najavila je da će napraviti film o košarkaškom turniru na Olimpijskim igrama u Parizu. Film se očekuje tokom 2025. godine, a biće interesantno videti kako će priča biti predstavljena i iz kojeg ugla će biti prikazana.

 

 


Ovaj poduhvat košarkaške reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu predstavlja veliki uspeh za srpski sport i još jednom potvrđuje visok kvalitet i talenat naših košarkaša. Ovaj istorijski trenutak će ostati zabeležen kao jedan od najznačajnijih momenata u srpskom sportu.

 

 

Podsetimo, Košarkaška reprezentacija Srbije je u polufinalnoj utakmici na Olimpijskim igrama u Parizu izgubila protiv reprezentacije Amerike, rezultatom 95:91. Nakon toga su se košarkaši Srbije izborili za bronzanu medaljum nadmašivši reprezentaciju Nemačke, rezultatom 93:83. S obzirom da se utakmica za bronzu završila u 13 časova, naši reprezentativci su proslavili postignute rezultate uz muziku i alkohol. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading