PROSTO SE NE ZNA KOJI JE PAR LEPŠI! Košarkaši se slikali sa svojim princezama, komentari samo pljušte (FOTO)

Autor:

Sport

16.08.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši i odbojkašice su se okupili na svadbi Nemanje Dangubića i Katarine Lazović.

PROSTO SE NE ZNA KOJI JE PAR LEPŠI! Košarkaši se slikali sa svojim princezama, komentari samo pljušte (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Jedan od ključnih faktora uspeha naših košarkaša leži u izvanrednoj atmosferi koja vlada među njima. Nedavno su "orlovi" osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a u četvrtak su se okupili na svadbi Nemanje Dangubića i Katarine Lazović. Njihovo venčanje je bilo u junu u crkvi, a kumovi su im bili košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović i poznata odbojkašica Aleksandra Ćirović. Veliko slavlje je privuklo pažnju javnosti, a srpski košarkaš Aleksa Avramović je na Instagramu podelio fotografiju sa proslave koja je izazvala brojne komentare. Na slici su bili Ognjen Dobrić, Marko Gudurić, Aleksa Avramović i njihove izabranice, a Avramović je uz fotografiju napisao "Familija" uz emotikon srca.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 

Atmosfera koja vlada među našim košarkašima je nešto što se ističe kao ključni faktor njihovog uspeha. Njihova bliskost i podrška jedni drugima van terena su ono što ih čini izuzetno jakim timom. Ova sjajna atmosfera se ogleda i u njihovim vanjskim aktivnostima, poput nedavne svadbe Nemanje Dangubića i Katarine Lazović, koja je okupila mnoge poznate ličnosti iz sveta sporta.


Na društvenim mrežama su se pojavili nezvanični snimci sa svadbe Nemanje Dangubića i Katarine Lazović koji su izazvali veliku pažnju javnosti. Fotografije i video zapisi sa proslave su pokazali prisustvo poznatih košarkaša i njihovih partnerki, otkrivajući trenutke opuštanja i zajedništva među sportistima van terena.

Ova slika sa svadbe je još jedan dokaz podrške i zajedništva među našim košarkašima. Njihova složnost i bliskost van terena su nešto što se ističe kao ključni faktor njihovih uspeha. Ovakva atmosfera doprinosi njihovoj motivaciji i samopouzdanju, čineći ih izuzetno jakim timom na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading