BOGDANOVIĆ RASKOPČAN U ĐOKOVIĆEVOM ZAGRLJAJU! Isplivao novi HIT snimak sa žurke olimpijaca (VIDEO)

Autor:

Sport

14.08.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noooć je vedraa nad Srbijoom

BOGDANOVIĆ RASKOPČAN U ĐOKOVIĆEVOM ZAGRLJAJU! Isplivao novi HIT snimak sa žurke olimpijaca (VIDEO)

Foto: X/printscreen

Košarkaša reprezentacija Srbije vratila se iz Pariza sa bronzom zlatnog sjaja. Blistali su Bogdanović, Jokić i ekipa sve do "finala pre finala" sa Amerikancima, koje im je sramnim žrebom nametnuto, ali su i novom-starom šampionu pokazali zube.

Svim reprezentativcima Srbije koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama u Parizu priređen je veličanstveni doček na balkonu Starog dvora. Više desetina hiljada dočekalo je naše osvajače medalja i pozdravilo ih kako dolikuje.

Atmosfera na čuvenom balkonu bila je nestvarna, ali to je samo bio početak. Nakon tog nezaboravnog dočeka, srpski sportisti su se uputili u jedan prestonički klub gde ih je čekala proslava za još veće pamćenje. Na proslavi su se sportisti pobrinuli da uživaju do poslednjeg trenutka uz čak osam pevača koji su ih zabavljali, a tokom celog jučerašnjeg dana "isplivavali" su novi snimci iz restorana "Nacionalna klasa".

I taman kada smo mislili da smo videli sve, pojavio se novi snimak tokom noći. Naime, nakon što je grlio Milicu Todorović u prilično alkoholisanom stanju, Bogdan Bogdanović je u istom raspoloženju grlio i Novaka Đokovića i to u raskopčanoj košulji. Bogiju se baš lumpovalo te noći, ali isto se može reći i za Noleta, pa su njih dvojica zajedno "odlepili" kada je krenula pesma "Noć je vedra nad Srbijom" od grupe Models.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading