ANĐUS OPLEO PO NOVOM POJAČANJU PARTIZANA: On je miš i najveće DRVO, psovao sam ga!

Autor:

Sport

19.07.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedeo reči, kao i uvek

ANĐUS OPLEO PO NOVOM POJAČANJU PARTIZANA: On je miš i najveće DRVO, psovao sam ga!

Foto: Profimedia

Košarkaški klub Partizan privodi kraju rekonstruisanje ekipe za narednu sezonu, a jedno od najvećih pojačanja je Brendon Dejvis. Prema informacijama iz pouzdanih izvora, centar je potpisao ugovor na dve godine. Amerikanac je prošlu sezonu proveo u redovima Valensije, gde je u Evroligi prosečno beležio 11 poena i četiri skoka. On je pre "šišmiša" igrao za nekoliko poznatih evropskih klubova poput Monaka, Barselone, Žalgirisa i Olimpije Milana.


Međutim, postoji osoba koja nije impresionirana Dejvisovim sposobnostima, a to je Dejan Anđus, poznat po svojim oštrim kritikama. On je izneo svoje mišljenje o Dejvisu, nazivajući ga "drvetom" i "gubitnikom teškim".

- On je bio najveće drvo koje sam ja video u istoriji Barselone. Ja sam ga stalno psovao, to je jedan miš kad su važne utakmice, jedan bezveznjaković pod košem. Kad vidi one Realove gorostase, bežao je. To je jedan gubitaš težak. Ja kao veliki navijač Barselone sam jedva čekao da ode - rekao je Dejan Anđus.

Podsetimo, u Partizan su za sada zvanično došli samo Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina, ali su grobari izuzetno nestrpljivi jer se već odugovlači sa ozvaničenjem igrača koji su od ranije, barem bi trebalo, dogovoreni: Ajzea Majk, Isak Bonga, Arijan Lakić, Mario Nakić, Tajrik Džons, Sterling Braun i pomenuti Brendon Dejvis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading