STIGLE ZVEZDINE SEZONSKE KARTE ZA EVROLIGU! Evo koliko koštaju i gde ih možete nabaviti

Autor:

Sport

12.07.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo i efikasno.

STIGLE ZVEZDINE SEZONSKE KARTE ZA EVROLIGU! Evo koliko koštaju i gde ih možete nabaviti

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava sve zainteresovane Zvezdaše, vlasnike sezonskih karata, i ljubitelje košarke, da je klub formirao cene sezonskih karata za utakmice našeg seniorskog tima u takmičarskoj sezoni 2024/25.

Klub se u sezoni koja će biti istorijska i jubilarna, u kojoj slave 80 godina postojanja, potrudio da se u ponudi nađu sezonske karte za svačiji džep, pa će najpristupačnija ulaznica iznositi 15 hiljada dinara. Cene sezonskih karata KK Crvena zvezda Meridianbet za takmičarsku sezonu 2024-2025 su sledeće:

Republika

Foto: Printscreen/KK Crvena zvezda

 
Republika

Foto: Printscreen/KK Crvena zvezda

 

 

Podsećamo da će seniorski tim Crvene zvezde Meridianbet u novoj sezoni odigrati najmanje 32 utakmice kao domaćin u tri takmičenja (Evroliga, ABA liga i Superliga Srbije);

VAŽNE NAPOMENE:

1. Sezonske karte važiće za sve utakmice ligaškog dela Evrolige, ABA lige i Superlige Srbije, kao i za potencijalne utakmice doigravanja Evrolige i sve utakmice plej of-a ABA Lige, ukoliko se budu igrale u Beogradskoj Areni, kao i utakmice Superlige Srbije.
2. I ove sezone, deca do 6 godina imaće pravo na besplatan ulaz na sektore tribina, partera i N400, dok za sektor loža svi moraju da poseduju kartu;
3. Ulaznice za decu uzrasta od 7-15 godina dostupne su u sektorima Tribina D i Parter 4. Kupovina karata za najmlađe obavljaće se isključivo na Malom Kalemegdanu uz priložen dokument kojim se dokazuje roditeljstvo i uzrast deteta;

Klub se potrudio da maksimalno olakša proces kupovine sezonskih karata, a registracija i rezervacija sezonskih karata našeg kluba za takmičarsku sezonu 2024/25 počinje već u sredu 17. jula 2024. godine – na zvaničnom sajtu Kluba.

Prodaja će se obaviti u TRI FAZE, od kojih su prve dve namenjene za sve vlasnike sezonskih karata KK Crvena zvezda prethodnih sezona. Klub će u narednom oglašavanju napisati detaljne instrukcije oko registracije, rezervacije i kupovine sezonskih karata KK Crvena zvezda Meridianbet!

Budi deo još jedne istorijske sezone u kojoj slave 80 godina postojanja kluba, ali i velika podrška sa punih tribina našem timu i Teu, Lazi, Luki, Kalini, Nedi i ostalim momcima u takmičarskoj 2024-2025!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading