EMOTIVNO: Zvezda odgovorila na oproštajnu poruku Nikole Topića!

Autor:

Sport

11.07.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topić će svoj put nastaviti u NBA ligi.

EMOTIVNO: Zvezda odgovorila na oproštajnu poruku Nikole Topića!

Foto: Starsport

Srpski košarkaš Nikola Topić, koji je proveo detinjstvo u Crvenoj zvezdi, nedavno je zvanično napustio klub kako bi se pridružio NBA ligi. Crveno-beli su se emotivno oprostili od svog mladog talenta, ističući da će Topić zauvek ostati deo Zvezdine porodice.

- Nikola Topić, Zvezdino dete od rođenja, spreman je za novi iskorak u karijeri. Crveno-bela porodica je uvek uz tebe i uvek si dobrodošao kući - poručili sa Malog Kalemegdana.

 

 

Topić će naredne sezone nositi dres Oklahoma Siti Tandera, ali nažalost, neće biti u mogućnosti da odmah zaigra za novi tim zbog povrede kolena. Ova povreda će ga veći deo sezone držati van terena, ali to ne umanjuje njegovu odlučnost da se vrati jači i spremniji nego ikada.

Nikola Topić je tokom svog boravka u Crvenoj zvezdi pokazao izuzetan talenat i predanost košarci, privlačeći pažnju kako domaće, tako i svetske košarkaške javnosti. Njegov odlazak u NBA ligu predstavlja veliki korak napred u njegovoj karijeri, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se mladi srpski košarkaš snaći u najjačoj ligi na svetu.

Iako će Topić nastaviti svoju karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama, Crvena zvezda je jasno stavila do znanja da će uvek biti njegova porodica i da će ga podržavati u svakom koraku karijere. Takođe, navijači su iskazali veliku podršku svom bivšem igraču, ističući da će uvek biti uz njega i navijati za njegov uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading