TUČA U ATINI IZMEĐU GRKA I HRVATA! OTAC POMINJE NOŽ! Dario je mogao biti izboden kao navijač Ajaka

Autor:

Sport

09.07.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji nisu želeli da zalaze u detalje.

TUČA U ATINI IZMEĐU GRKA I HRVATA! OTAC POMINJE NOŽ! Dario je mogao biti izboden kao navijač Ajaka

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski košarkaš Dario Šarić našao se u centru skandala nakon što je došlo do tuče sa grupom Grka u Atini, nakon poraza njegovog nacionalnog tima. Ova neobična situacija privukla je pažnju javnosti i izazvala reakcije, a najviše su se oglasili roditelji proslavljenog igrača.

Otac Predrag Šarić izrazio je svoje nezadovoljstvo povodom ponašanja svog sina. Istakao je da je ljut na Darija, te da kao profesionalni košarkaš ne sme biti deo takvih afera i skandala. Otvoreno je govorio o potencijalno opasnoj situaciji u kojoj se našao njegov sin, ističući važnost izbegavanja potencijalno opasnih situacija u javnosti.

- Ljutim se na njega, kako se neću ljutiti, pa sin mi je. On je i profesionalni košarkaš, ne bi se smeo dovoditi u takve situacije i biti deo takvih afera i skandala. Ni on ni iko od njih jer su oni elitni košarkaši i poznati sportisti, uzori mladima. Što je još važnije od toga, nikad ne znam ko može izvući nekakav nož, ubode te sa strane - rekao je stariji Šarić za "net.hr".

 

 

Majka Veselinka Šarić je takođe dala svoj komentar na celu situaciju. Iako nije želela da ulazi u detalje, istakla je da je najbitnije da je Dario dobro. Njeno insistiranje na tome da je najvažnije da je njen sin dobro, naglašava majčinsku brigu i zaštitnički instinkt.

Pored reakcija roditelja, javnost je bila zainteresovana za detalje same tuče. Iako su roditelji izbegavali da ulaze u detalje, interesovanje za jezive događaje u Atini bilo je veliko. Mediji su isticali jezive detalje tuče u kojoj su učestvovali hrvatski košarkaši, ali su ostali uskraćeni za dodatne informacije.

U celoj ovoj situaciji, jedno je sigurno - skandal u Atini oko tuče u kojoj je učestvovao Dario Šarić izazvao je veliku pažnju javnosti i postao tema broj jedan u sportskim krugovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading