POSLE NIZA LEPIH VESTI ZA PARTIZAN! Oglasio se Ostoja Mijailović! Imao je JAKU poruku za grobare!

Autor:

Sport

20.06.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli angažovali zvučna pojačanja.

POSLE NIZA LEPIH VESTI ZA PARTIZAN! Oglasio se Ostoja Mijailović! Imao je JAKU poruku za grobare!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je u jednom danu ostvario značajna pojačanja, dovođenjem dva vrhunska igrača.

Zvanično, novi član crno-belih postao je Ife Lundberg, dok je praktično sve dogovoreno i sa Frankom Ntilikinom. Danac je prethodne sezone igrao za Vritus iz Bolonje, dok je Ntilikina stekao iskustvo nastupajući za NBA timove poput Njujorka, Dalasa i Šarlota, što je izazvalo veliko uzbuđenje među navijačima tima iz Humske.

Ovo značajno pojačanje za KK Partizan izazvalo je pravu detonaciju u košarkaškim krugovima. Grobari su bili u transu, posebno nakon što je objavljeno da će Ntilikina postati deo njihovog tima, s obzirom na njegovo iskustvo igranja za renomirane NBA ekipe poput Lejkersa, Dalasa i Hjustona.

Povodom dolaska novih igrača, predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, obratio se javnosti putem društvenih mreža, najavljujući lepe vesti za crno-beli svet i ističući da će klub nastaviti da radi na svojoj afirmaciji i unapređenju.

 

 

- Uskoro lepe vesti za crno-beli svet…Nastavljamo dalje da radimo za bolji Partizan - napisao je Mijailović i raspalio maštu Grobara.

Podsetimo, ekipu su napustili kapiten Kevin Panter, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer i Džejms Naneli kojima su istekli ugovori, vratili su se u Sjedinjene Američke Države. 

Partizan je prošle sezone ostao bez oba trofeja, ali će i pored toga učestvovati i naredne u Evroligi, kao i srpski i regionalni šampion Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading