KOME SMETA SRBINOV TEREN U LJUBLJANI?! ŠOK za slavnog košarkaša i sportsku javnost! HULIGANI DEMOLIRALI njegovu zaostavštinu!

Autor:

Sport

13.06.2024

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Dragić ovo nije zaslužio!

KOME SMETA SRBINOV TEREN U LJUBLJANI?! ŠOK za slavnog košarkaša i sportsku javnost! HULIGANI DEMOLIRALI njegovu zaostavštinu!

Foto: Starsport

Goran Dragić

Košarkaški teren u parku Tivoli u Ljubljani, koji je Goran Dragić zajedno sa partnerima i sponzorima izgradio 2019. godine kako bi omogućio građanima da uživaju u sportu, nedavno je zatečen u potpuno uništenom stanju. Na Fejsbuk stranici "Šport Ljubljana" istaknuto je da je dečje sportsko igralište i košarkaški teren Gorana Dragića nedavno ponovo potpuno demoliran, te je osuđeno takvo ponašanje koje građanima uskraćuje mogućnost da aktivno provode svoje slobodno vreme.

Nakon ovog događaja, Goran Dragić se oglasio izražavajući žaljenje zbog uništenja terena, ističući da je reč o delu pojedinaca koji možda nose teška iskustva iz detinjstva, te da će zajedno sa fondacijom pokušati da obnovi ovo igralište.

- Nije lepo. To je delo pojedinaca koji su možda imali teško detinjstvo i traume, možda nemaju roditelje pored sebe. Sve to razumem. Već smo razgovarali sa fondacijom da ćemo pokušati da obnovimo ovo igralište, mada nije prijatno kada se u nečemu toliko trudiš, a onda neko sve uništi, ali i ovo je sastavni deo života, ima uspona i padova - izjavio je Goran Dragić.

 

Foto: Šport Slovenija

 

Ovaj događaj je izazvao negativne reakcije javnosti, ali je istovremeno pokrenuo i pitanje o odgovornom korišćenju javnih prostora i potrebi da se očuva sportski duh u zajednici.

- Sa žaljenjem saopštavamo da su sportsko igralište i košarkaški teren Gorana Dragića nedavno ponovo potpuno uništeni. Najoštrije osuđujemo ovakvo ponašanje, jer građanima uskraćuje mogućnost da aktivno provode svoje slobodno vreme. Pozivamo posetioce da se pažljivo odnose prema javnim površinama i pomognu da Ljubljana bude sportska i bezbedna za sve - navedeno je na Fejsbuk stranici "Šport Ljubljana".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading