ZVEZDINI IGRAČI DOBIJAJU BOLJE USLOVE ZA RAD: Evo ODAKLE se finansira obnova terena na Marakani

Autor:

Sport

06.06.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završetak radova planiran za kraj meseca.

ZVEZDINI IGRAČI DOBIJAJU BOLJE USLOVE ZA RAD: Evo ODAKLE se finansira obnova terena na Marakani

Foto: FK Crvena zvezda

Novi tereni za mlade fudbalere Crvene zvezde

Fudbalski klub Crvena zvezda je otpočeo radove na terenima iz juga Marakane, a mladi i perspektivni fudbaleri će imati priliku da od sezone 2024/25 treniraju i igraju utakmice na potpuno dve nove veštačke podloge. Sjajan podatak predstavlja i činjenica da se finansiranje ovog projekta ostvaraje iz sredstava članarina preko klupske fondacije. Taj sistem je na snazi već godinama, a prethodno je omogućio kupovinu novog autobusa za potrebe Omladinske škole.

Novi standardi kvaliteta terena

Planiran završetak radova je kraj juna meseca, te će sve biti spremno za povratak talentovanih igrača na terene Omladinske škole. Dva nova i najmodernija terena sa veštačkom travom će ispunjavati najviše kriterijume FIFA, tačnije FIFA "Quality" i FIFA "Quality Pro". Pored toga, nove podloge, na kojima će svakodnevno raditi brojne Zvezdine selekcije, će imati i zalivni sistem koji će dodatno poboljšati performanse terena i same igre.

Poboljšanje uslova za treninge i utakmice

Kvalitet treninga i utakmica će unaprediti i apsorbujuća podloga, ispod samih terena, koji će biti izrađeni od dve vrste vlakana. Takođe, po završetku radova, koji se izvode po najvišim standardima, tereni će imati veliku otpornost na habanje. Upravo to je izuzetno značajno zbog celodnevnog korišćenja podloga na kojima treniraju sve mlađe kategorije Crvene zvezde, te će i sami tereni predstavljaju dugoročnu investiciju, uz pravilno održavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading