ŠAMPION EVROLIGE USPEO DA IZBEGNE METLU: PAO savldao Olimpijakos i produžio seriju!

Autor:

Sport

10.06.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zeleni se bore za još jedan trofej.

ŠAMPION EVROLIGE USPEO DA IZBEGNE METLU: PAO savldao Olimpijakos i produžio seriju!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška ekipa Panatinaikosa uspela je da savlada Olimpijakos rezultatom 83:76 u trećem meču finalne serije prvenstva Grčke. Iako je Panatinaikos u jednom trenutku tokom druge deonice imao prednost od +16, Olimpijakos se uspeo vratiti u meč, čak stičući pola koša prednosti (73:72) na pet minuta do kraja. Međutim, domaći tim je tada napravio seriju od 8:0 i završio meč u svoju korist.

Najefikasniji igrači u pobedničkom timu bili su Nan sa 21 poenom i Lesor sa 17 poena, dok je u poraženom sastavu najbolji bio Nikola Milutinov sa takođe 17 poena. Ovo je bio izuzetno uzbudljiv meč koji je doneo veliku radost navijačima Panatinaikosa.

Ovom pobedom, Panatinaikos je smanjio na 2:1 u seriji, a naredni meč na programu je 12. juna, kada će domaćin biti ekipa Olimpijakosa. Očekuje se da će navijači biti u velikom broju, a atmosfera na terenu će sigurno biti nezaboravna. PAO je osvojio Evroligu, pa se sada bori za drugi trofej u sezoni, a nastavak serija nam donosi dosta uzbuđenja.

Serija se sada seli u Pirej, gde će Olimpijakos imati šansu da pred svojim navijačima dođe do trofeja. Sada je pred četom Egina Atamana težak zadatak, a to je da odole navijačima crveno-belih i dođu do nove pobede i egala u seriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading