OTKRIVENA PREPISKA RAŽANOTIVĆA I JANAKOPULOSA: Miškova poruka promenila istoriju Panatinaikosa!

Autor:

Sport

29.05.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ataman došao u PAO zahvaljujući Mišku.

OTKRIVENA PREPISKA RAŽANOTIVĆA I JANAKOPULOSA: Miškova poruka promenila istoriju Panatinaikosa!

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Nakon 13 godina lutanja, Panatinaikos je konačno ponovo osvojio titulu prvaka Evrope u košarci. Ovaj uspeh označava i izlazak vlasnika kluba, Dimitrisa Janakopulosa, iz senke svog slavnog oca Pavlosa.

Sezona 2022/23. završena je na 17. mestu, ali godinu dana kasnije, Panatinaikos se popeo na sam vrh. Ključnu ulogu u ovom preokretu imao je dolazak Ergina Atamana za trenera, a zanimljivo je da je ideja o njegovom angažovanju potekla od  Miška Ražnatovića, jednog od najuticajnijih menadžera u Evropi. Na društvenoj mreži X, Ražnatović je podelio prepisku sa Janakopulosom u kojoj je predložio Atamana kao moguću opciju za atinski tim.

Sve je počelo u martu prošle godine, a nepunih 15 meseci kasnije, Panatinaikos je postao šampion Evrope. Ova brza transformacija kluba jasno pokazuje koliko je ključna uloga trenera u postizanju vrhunskih rezultata u sportu.

- Mi ćemo uskoro razgovarati kada dođe vreme, ali samo za vas da znate da nije nemoguće, ukoliko ste zainteresovani. Mnogo će zavisiti od plej-ofa Evrolige - napisao je Miško tada Janakopulosu.

 

Panatinaikos je poslednji put osvojio Evroligu pod patronatom Željka Obradovića i od tada nije uspeo da dođe do ovog prestižnog trofeja. Zeleni su uspeli da zaustave Real Madrid, koga su čak dva puta pobedili ove sezone, što nijednoj ekipi pošlo za rukom, a turski strateg Ergin Ataman se pokazao kao izuzetan stručnjak. Ko bi rekao na početku sezone da će grčki gigant posle turbulentnog starta sezone doći do ovakvog uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading