ŽOC ŽELI IGRAČA SA KOJIM JE IGRAO FINALE EVROLIGE: Italijan na meti Partizana, ali ga hoće i Real!

Autor:

Sport

28.05.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će teško moći da se izbori za sjajnog Italijana.

ŽOC ŽELI IGRAČA SA KOJIM JE IGRAO FINALE EVROLIGE: Italijan na meti Partizana, ali ga hoće i Real!

Foto: www.profimedia.rs

Partizan je pokazao interesovanje za angažovanje iskusnog krilnog igrača Nikole Melija, čiji ugovor sa Olimpija Armanijem iz Milana ističe na kraju sezone. Iako je Meli odbio dve ponude za produženje ugovora sa klubom iz Milana, interesovanje za njegove usluge pokazao je i Real iz Madrida.

Foto: www.profimedia.rs

Nikolo Meli

Finansijski aspekti obe ponude su manji od one koju je ponudio Olimpija Armani, ali prednost crno-belih može biti u saradnji koju je Meli imao sa Željkom Obradovićem dok je bio u Fenerbahčeu.

Nikola Meli je tokom dve sezone provedene u Fenerbahčeu imao priliku da sarađuje sa legendarnim trenerom Željkom Obradovićem, a u prvoj sezoni je stigao čak do finala Evrolige. Ova saradnja može biti ključni faktor u donošenju konačne odluke o novom klubu, a Partizanu bi mogla da obezbedi prednost u pregovorima sa iskusnim krilnim igračem.

Foto: www.profimedia.rs

Obradović sa igračima Fenera

Ove sezone, Meli je u Evroligi prosečno beležio 7.3 poena, 4 skoka i 2 asistencije po utakmici, što ga čini važnim igračem sa značajnim doprinosom na terenu. Njegovo iskustvo i kvalitet mogli bi značajno da doprinesu Partizanu, posebno u evropskim takmičenjima.

Partizan ima izazovno rivalstvo sa Realom iz Madrida u trci za angažovanje Nikole Melija, ali saradnja sa Obradovićem i mogućnost da postane ključni igrač u timu mogli bi biti presudni faktori u donošenju konačne odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading