AU, ŠTA JE POGODIO ČOVEK ZA POBEDU! OVAKVU TROJKU SA ZVUKOM SIRENE JOŠ NISTE VIDELI! Bravo, majstore (VIDEO)

Autor:

Sport

24.05.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je bila gotovo bezizlazna.

AU, ŠTA JE POGODIO ČOVEK ZA POBEDU! OVAKVU TROJKU SA ZVUKOM SIRENE JOŠ NISTE VIDELI! Bravo, majstore (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/BasketNews

Spektakularna pobeda Arisa u majstorici

Košarkaši Arisa ostvarili su neverovatan trijumf u majstorici protiv Promiteasa, obezbedivši plasman u polufinale grčkog šampionata. Utakmica je bila ispunjena neviđenom dramom, a konačni rezultat od 88:87 u korist Arisa postignut je uz nestvarnu trojku Vasilisa Toliopulosa, baš u poslednjoj sekundi meča.

Junak Vasilis Toliopulos

Vasilis Toliopulos se istakao kao apsolutni junak trijumfa svog tima. Na samo 4.7 sekundi pre kraja meča, situacija je delovala beznadežno za Aris, sa zaostatkom od tri poena (87:84) i Grkom na liniji za slobodna bacanja. Međutim, nakon što je promašio pogodio prvo, a promašio drugo bacanje, lopta se posle neverovatnog rikošeta vratila u njegove ruke, a on je iskoristio tu priliku da postigne spektakularnu trojku za pobedu iz okreta i van balansa maltene. Posebno zanimljivo je to što je Toliopulos pre ove ključne trojke imao vrlo skroman učinak sa linije 6.75, svega 1/7.

 

Neđto slično kao Nemanja Nedović i čuveni pogodak protiv Partizana za pobedu u prvom evroligaškom derbiju.

Neizvesnost do samog kraja

Utakmica je bila ispunjena neizvesnošću i promenljivim rezultatom, ali je upravo ta dramatičnost doprinela da publika doživi pravu košarkašku poslasticu. Aris je uspeo da se izbori sa teškim momentima i na kraju ostvari pobedu koja će dugo ostati upamćena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading