JARAMAZ SE OGLASIO ZBOG PISANJA REPUBLIKE: Brat beka Partizana, posle odbrane Ognjena, UŠAO U RASPRAVU SA NAVIJAČIMA

Autor:

Sport

23.05.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povod za reakciju su naši tekstovi da je bek tužio crno-bele zbog ne izmirenih dugovanja.

JARAMAZ SE OGLASIO ZBOG PISANJA REPUBLIKE: Brat beka Partizana, posle odbrane Ognjena, UŠAO U RASPRAVU SA NAVIJAČIMA

Foto: instagram.com/jaramazognjen

Ognjen i Nemanja Jaramaz

Nemanja Jaramaz, brat Ognjena Jaramaza, oglasio se na društvenoj mreži LinkedIn povodom ekskluzivnog pisanja Republike da je bek crno-belih tužio Partizan zbob ne izmirenih dugovanja. On je čak citirao deo teksta koji je na našem portalu objavljen 21. maja u kojem prenosimo naše saznanje da razlog prijave Asocijaciji evroligaških igrača (ELPA) nisu metode treniranja Željka Obradovića, kako se prvobitno mislilo, već dugovanje plate.

- Pravi razlog zbog kojeg je Jaramaz kontaktirao ELPA je novac. Naime, Jaramaz je pomislio da mu kasni plata pa se brzopleto obratio Asocijaciji evroligaških igrača. On je prevideo da postoji klauzula od 30 dana, a novac mu je legao u tom roku pa problema nije bilo, već samo bespotrebnog talasanja koje se brzo sleglo bez ikakvih posledica po igrača, ekipu i klub generalno - citirao je Nemanja Jaramaz naš tekst, pa ostavio svoj komentar:

- Prvo, Ognjen nista nije prevideo tj "pomislio", drugo odakle "cure" informacije (ne) znam, ali lepo skretanje paznje, etiketiranje i targetiranje pred kraj sezone. Sledeće je verovatno da može, ali neće da igra.

Republika

Foto: www.linkedin.com/nemanja jaramaz

Citat našeg teksta i komentar

U međuvremenu je sve izglađeno, lopta je spuštena, pa oporavljeni Ognjen od povrede je našao svoje mesto u timu Partizana za Superligu Srbije koju započinju sutra polufinalnom serijom protiv Mege. Međutim, Nemanja je posle ove objave na LinkedInu ušao u raspravu sa navijačima. Naime, on se zapitao "da li Partizan ima luksuz da plaća mog brata za način kako je bio korišćen, ali opet, to nema veze sa Ognjenom", jer je njegova godišnja plata oko 415.000 evra, kako je to bilo reči kad je došao iz Bajerna.

Dragi Nemanja, da li ti i tvoj brat smatrate da su njegove partije ove sezone vredne bilo kakvih mesečnih primanja i plate ili bi, kao što smatra većina navijača Partizana, on trebao da bude taj koji plaća da igra pred 20.000 najboljih navijača u Evropi i najtrofejnijeg trenera? Moram biti iskren pa ti reći da, u slučaju da sam svoj posao radio na način na koji je to radio Ognjen, ozbiljna sramota bi me bilo da od poslodavca tražim bilo kakvu nadoknadu - napisao je u komentaru na Nemanjinu objavu izvesni Lazar, a usledio je odgovor:

Republika

Foto: Starsport

Na udaru zbog loših igara, a Žoc računa na njega: Ognjen Jaramaz

- O mnogim stvarima ne mogu i ne želim da diskutujem, ali o košarci mogu. Povrh svega i te kako želim da diskutujem, međutim, molim vas da pokažete razumevanje, ovde bih završio jer nisu sve stvari baš za javnost. Poštujem vaše mišljenje ali se ne slažem sa njim naravno. Veliki pozdrav.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading