PARTIZAN DA PLAĆA JARAMAZA KAD OVAKO IGRA, PA TO JE LUKSUZ: Ognjenov BRAT ŠOKIRAO sve posle tužakanja

Autor:

Sport

23.05.2024

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On nista nije prevideo, ne smatram da je imao dovoljno partija na osnovu kojih može da se sudi, kaže Nemanja Jaramaz.

PARTIZAN DA PLAĆA JARAMAZA KAD OVAKO IGRA, PA TO JE LUKSUZ: Ognjenov BRAT ŠOKIRAO sve posle tužakanja

Foto: printscreen twitter

Ognjen Jaramaz prijavio je Partizan Asocijaciji evroligaških igrača (ELPA) zbog ne izmirenih dugovanja, kao su Republici objasnili iz Humske, i taman kada se pomislilio da je sve bio ogroman nesporazum i da se prašina slegla, usledio je novi obrt. Oglasio se Ognjenov brat Nemanja Jaramaz i bacio potpuno novo svetlo na celu situaciju.

- Prvo, Ognjen nista nije prevideo tj. "pomislio", drugo odakle "cure" informacije (ne) znam, ali lepo skretanje pažnje, etiketiranje i targetiranje pred kraj sezone. Sledeće je verovatno da može, ali neće da igra… - napisao je Nemanja Jaramaz na društvenoj mreži LinkedIn.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Jaramaz

On je odgovorio i na komentar jednog od korisnika koji je govorio o učinku njegovog mlađeg brata u Partizanu ove sezone.

- O mnogim stvarima ne mogu i ne želim da diskutujem, ali o košarci mogu, a povrh svega i te kako želim da diskutujem. Međutim, Molim vas da mi pokažete razumevanje, ove bih završio jer nisu sve stvari baš za javnost. Poštujem vaše mišljenje, ali se ne slažem sa njim naravno. Ne smatram da je (Ognjen) uopšte imao dovoljno partija na osnovu kojih može da se sudi, pogotovo što je po profilu više pozicija va nego jedan i što je igrač ritma, a za ritam su neophodni minuti. Samo je na pet utakmica u Evroligi odigrao 20 minuta i to na poziciji koja mu nije prirodna, a na četiri od tih pet utakmica je bio dvocifren. Peta je Makabi, kada je defanzivno preokrenuo -24, ali da kažemo da je bio jednocifren. Bolje pitanje je da li Partizan ima luksuz da plaća mog brata za način kako je bio korišćen, ali opet, to nema veze sa Ognjenom - dodao je Nemanja Jaramaz.

Naime, Jaramaz je u Evroligi odigrao samo 22 od 34 utakmice i imao prosek od 3,2 poena za nešto manje od 13 minuta po susretu, ali ga nije bilo na poslednje tri kada se lomilo da li će Partizan u plej-of ili ne. Takođe, Ognjen nije bio u timu u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde na Jadranu, kao ni za duele protiv Budućnosti i Igokee, ali ni u poslednja dva susreta ligaškog dela. Kao izgovor je poslužila povreda. U minuloj sezoni je u AdmiralBet ABA ligi odigrao 22 meča sa prosekom od četiri poena za 16,2 minuta u igri. Verovatno premalo za 415.000 evra gdišnje plate za koliku je došao iz Bajerna, a još je plaćeno i obeštećenje od 100.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading