MELOUN KRITIKUJE STARTERE! Trener Denvera zagrmeo: Šta čekamo?!

Autor:

Sport

06.05.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Moramo od početka da budemo spremni na bolji posao''.

MELOUN KRITIKUJE STARTERE! Trener Denvera zagrmeo: Šta čekamo?!

Foto: www.profimedia.rs

Trener košarkaša Denvera, Majk Meloun, izneo je uverenje da njegov tim može da odbrani titulu u NBA ligi, istakavši da će Nagetsi morati da prikažu bolju igru u narednoj utakmici protiv Minesote.

Nakon poraza od Minesote sa 106:99 u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Zapada, Meloun je upozorio svoje igrače da moraju da pokažu poboljšanje u drugom meču.

- Moramo da uradimo dobar posao, naši starteri posebno. Moramo od početka da budemo spremni na bolji posao. Šta čekamo? Sada smo na 0:1, šta čekamo? - poručio je Amerikanac.

Meloun je istakao da je Denver u prvom kolu plej-ofa Zapada bio bolji od Los Anđeles Lejkersa serijom 4:1 u pobedama, ali je naglasio da su se u pet mečeva sa Lejkersima uvek nalazili u zaostatku u prvoj četvrtini. Ipak, izrazio je verovanje da su njegovi igrači spremni da se bore za odbranu titule.

- Pričao sam igračima kako smo u pet mečeva sa Lejkersima bili u zaostatku u svakoj prvoj četvrtini. Tako da, ako me pitate da li verujem da su momci spremni sve da daju za odbranu titule, odgovor je: Da, verujem. Ali u nekom momentu, morate da prestanete da radite iste stvari - jasan je Meloun.

Drugi meč polufinala plej-ofa Zapada između Denvera i Minesote biće odigran u utorak ujutru u četiri sata po centralnoevropskom vremenu. Serija se igra na četiri pobede. Nagetsi brane titulu i sigurno će svim silama želeti da ponove prošlogodišnji uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading