ŠOU JOKIĆA I ŠEKILA O'NILA U PROGRAMU: Legendarni košarkaš priznao Nikoli da nije srećan što je osvojio MVP nagradu!

Autor:

Sport

09.05.2024

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić došao do sjajnog podviga.

ŠOU JOKIĆA I ŠEKILA O'NILA U PROGRAMU: Legendarni košarkaš priznao Nikoli da nije srećan što je osvojio MVP nagradu!

Foto: X/Screenshot

Košarkaš Denver Nagetsa, Nikola Jokić, ostvario je veliki uspeh osvojivši titulu najkorisnijeg igrača (MVP) NBA lige. Ovo priznanje Jokiću je uručeno treći put u poslednje četiri sezone, što ga čini jednim od samo devet igrača u istoriji lige koji su trofej MVP osvajali najmanje tri puta. U glasanju, Jokić je dobio 79 od 99 prvih mesta, što svedoči o njegovom izuzetnom doprinosu timu i kvalitetu igre koji je demonstrirao tokom sezone.

Nakon osvajanja MVP titule, Srpski centat se uključio u popularnu emisiju "NBA on TNT" koju vodi legendarni košarkaš Šekil O'Nil. Ovaj susret dvojice velikih košarkaških imena bio je ispunjen emotivnim trenucima i iskrenim reakcijama. Šekil O'Nil je čestitao Jokiću na osvojenoj tituli, ali je priznao da je njegov favorit bio Šej Gildžes Aleksander iz Oklahome, što je izazvalo šaljivu interakciju između dvojice košarkaša. Jokić je s humorom odgovorio na Šekilov komentar, što je dodatno doprinelo opuštenoj atmosferi u emisiji.

- Kao predsednik velikih igrača, znaš da te volim i da mislim da si najbolji igrač u ligi, i čestitam ti na ovome. Ali želim da ovo čuješ od mene - mislio sam da je ŠGA (Šej Gildžus-Aleksander) trebalo da bude MVP, bez uvrede, svakako ti čestitam - naveo je Šekil, a onda je usledio šmekerski odgovor Jokića:

- Hvala ti, ali mi ne sudimo ljudima ovde. Tako da, ok... To je tvoje mišljenje... Šalim se - govorio je reprezentativac Srbije.

Ovaj odgovor je oduševio Šeka koji nije skidao osmeh sa lica.

- Sve je u redu. Volim te, volim tvoju braću. Znaš da sam uvek iskren - poručio je O'Nil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading