TOLIKO JE OZBILJNO DA JE MORAO DA DOĐE U HALU! Janakopulos gleda PAO prvi put POSLE DVE GODINE UŽIVO! (FOTO)

Autor:

Sport

25.04.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agresivan je i u areni.

TOLIKO JE OZBILJNO DA JE MORAO DA DOĐE U HALU! Janakopulos gleda PAO prvi put POSLE DVE GODINE UŽIVO! (FOTO)

Foto: Instagram printscree/dpg7000

Dimitris Janakopulos

Napeta atmosfera pred odlučujuću utakmicu

Košarkaši Panatinaikosa suočavaju se sa izazovom u drugoj utakmici četvrtfinala Evrolige protiv Makabija iz Tel Aviva gde trenutno na poluvremenu vode sa 51:39. Nakon neočekivanog poraza u prvom meču, ekipi je preko potrebna podrška navijača kako bi preokrenula rezultat u svoju korist. OAKA arena je ispunjena do poslednjeg mesta, dok je prvi čovek Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos posle dugo vremena ponovo u hali.

Povratak prvog čoveka Panatinaikosa na veliku scenu

Poseban momenat ovog susreta jeste povratak kontroverznog predsednika "zelenih" na parket OAKA dvorane posle dve godine. Njegov izlazak izazvao je oduševljenje navijača, a danas je tu nakon što su on i Ergin Ataman u tandemu izvršili nenormalan pritisak na Evroligu zbog sudijskih grešaka u prvom meču.


Važnost odlučujuće utakmice za dalji tok serije

Ova utakmica ima ogroman značaj za dalji tok serije, s obzirom na to da će rezultat umnogome odrediti šanse ekipa za plasman u narednu fazu takmičenja. Panatinaikos će morati da pruži vrhunsku igru kako bi nadoknadio poraz iz prvog meča i ostvario pobedu pred domaćom publikom.

Napetost i očekivanja pred susret

Napetost u vazduhu je gotovo opipljiva dok se ekipa Panatinaikosa sprema za odlučujući susret. Navijači su puni nade da će njihovi ljubimci uspeti da se vrate u igru i ostvare pobedu koja bi ih približila cilju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading