ČOVIĆ UDARIO PO LESORU! "ON JE MRZITELJ ZVEZDE, promenio je karijeru Dušanu Alimpijeviću!"

Autor:

Sport

15.04.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zahvaljujući nerezonskim i nelogičnim potezima tadašnjeg igrača Crvene zvezde"

ČOVIĆ UDARIO PO LESORU! "ON JE MRZITELJ ZVEZDE, promenio je karijeru Dušanu Alimpijeviću!"

Foto: Starsport

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je na TV Arena sport u emisiji "U obruču" odmah po završetku meča u Areni protiv Studentskog centra na kom su crveno-beli slavili posle neverovatnog preokreta.

Između ostalog, Čović se dotakao i pitanja oko Janisa Sferopulosa - da li je postojala skeptičnost prilikom dovođenja stranih trenera?

- Mi u tom trenutku nismo imali boljih rešenja. Da je Dule Alimpijević bio slobodan mi bismo doveli njega. E sada, kad sam pomenuo njega, vi ste svedoci te nepravde kakva se dogodila čoveku. I kako je on prošao u Crvenoj zvezdi zahvaljujući nerezonskim i nelogičnim potezima tadašnjeg igrača Crvene zvezde Matijasa Lesora koji vidim da je sada vrlo ostrašćeni mrzitelj Crvene zvezde, nažalost. Sećate se onog zicera u Podgorici u finalu ABA lige. To je promenilo karijeru jednom izuzetno perspektivnom mladom treneru koji je morao da ode jer je tu bilo raznih zvižduka i napravi izvrsnu karijeru tamo. Ja mislim da on spada u grupu nekolicine mladih perspektivnih trenera na koje naša košarka treba da računa - rekao je prvi čovek Zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Nebojša Čović

Takođe se dotakao i izdanja crveno-belih u Istanbulu.

- Videli ste i prošli put kad smo izgubili sa Cibonom, mi imamo prednost domaćeg terena i moramo da ga odbranimo, to ne može samo od sebe, svi moramo da izvršavamo svoje zadatke. To je nešto što sam i ja večeras zamerio. Možda jesu bili u šoku zbog meča u Istanbulu, gde je možda bila specifična priprema, jedan deo javnosti je to proglašavao nacionalnim pitanjem, da Zvezda mora da pobedi, dok je jedan deo pričao da Zvezda mora da izgubi. Dok sam ja tu, Zvezda nikad neće ići da izgubi. To nije prvi kiks koji je Zvezda imala, podsetiću na meč protiv Budućnosti, nismo mogli da se sastavimo ni sa loptom ni sa košem - rekao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading