PARTIZAN NE IGRA NA VELIKI PETAK, IGRAĆE ZVEZDA! Čelnici ABA lige doneli konačnu odluku

Autor:

Sport

24.04.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regionalno takmičenje objavilo termine polufinalnih serija.

PARTIZAN NE IGRA NA VELIKI PETAK, IGRAĆE ZVEZDA! Čelnici ABA lige doneli konačnu odluku

Foto: Starsport

Čelnici regionalne košarkaške AdmiralBet ABA lige odredili su termine mečeva polufinalnih serija. Prvi će na teren branilac titule Partizan protiv Budućnosti 30. aprila, dok meč između Crvene zvezde i Mege počinje 3. maja, na Veliki petak. Samo se postavlja šta će u tom slučaju biti sa duelom između Makabija i Panatinaikosa u plej-ofu Evrolige!

Kako je saopšteno na sajtu regionalnog takmičenja, u utorak, 30. aprila u Areni, od 18.30, igraće Partizan i Budućnost. Za taj dan u 19 časova je zakazan meč Izraelaca i Grka, pa će jedan od ta dva meča morati da se preseli. Drugi meč serije na programu je u utorak 7. maja u Podgorici od 18 časova, a eventualna majstorica u petak 10. maja.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Budućnost

 

Zvezda će 3. maja ugostiti Megu u Areni od 19 časova, a drugi meč će se igrati 7. maja od 20. časova. Ono što je neobično je da na sajtu AdmiralBet ABA lige stoji da bi se i eventualna majstorica između Crvene zvezde i Mege igrala takođe 10. maja, dakle kad je i Partizanov potencijalni meč.

Ono što je nepoznanica je kako će reagovati delije jer znamo stav navijača Crvene zvezde po ovom pitanju igranja na praznike. Iako su verovali da je malo verovatno da se donese odluka da dva srpska kluba izađu na teren na praznik, upravo to su uradili nadležni iz AdmiralBet ABA lige.

Podsetimo, ceo kolaps sa terminima utakmica je nastao jer su sve veće beogradske hale danima zauzete zbog drugih sportskih događaja, pa je AdmiralBet ABA ligi praktično ostalo da se "uglavi" negde. Za početak, beogradska Arena je od 26. do 28. maja zauzeta zbog fajna-fora FIBA lige šampiona. Ako bude potrebe "ponos Izraela" će 2. maja dočekati "zelene" i u četvrtoj utakmici serije, što najveću srpsku dvoranu čini nedostupnom do Velikog petka. U isto vreme, zauzet je i Pionir zbog Evropskog prvenstva u boksu, koje je na programu do 28. aprila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading